reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
:huh: tak sobie poczytałam parę stron...
przypomniały mi sie początki jak te bębenki wypatrywane były, a teraz rosną jak na drożdzach... jeszcze chwila i będziemy rodziły ... zleci raz, dwa... aż się wzruszyłam, aaaaaahah.
Ja tak czasem narzekam na ten bębenek, bo czuję się taka nieporadna, ociężała i nawet nie moge butów zalozyc normalnie... a to rozstępy znajduje, a to to i tamto...
ale wiecie co? będę tęskniła za tym balonem i bobasem w środku.
nie rozczulam się już , bo pękam:p

piękne macie te brzusie, piękne...
Atan już 31 tydzień... mamma mia.
mi w dzien wigilii na suwaczku ukaże się magiczne 30 dopiero.
dopiero? toż to już! ;o

gili, gili w wasze brzusie:D

a wy dziewczyny macie rozstępy ? bo ja tam walcze jakims kremem ale pewnie jak mamuska miała to i ja będe miała. Może Bóg da i nie pojawi sie nic :) wogole jakies dziwne rzeczy mi sie dzieją , wlosy mi sie szybciej przetłuszczają suchą skóre mam niewiem zaczełam wapno brac bo mnie skóra tak swędzi że sie chyba bym zadrapała :D

kadza ja na razie nie mam rozstępów, smaruje się 2 razy dziennie, a na udach masuję się takim wałkiem, ale czy wyjdą czas pokaże (proszęęęę oby nieeee :-)). Swędzenie, to nic innego jak rozciągająca się skóra, jak swędzi to trzeba smarować, strać się nie drapać bo to tylko wzmoże uczucie swędzenia.

Noo tak myslałam że sie pewnie skóra rozciąga i swędzi a swedzi mnie tylko na łydkach i dół pleców. Smaruje kiedy sie da:) może nie będzie rozstępów ale codziennie w lusterku patrze i mojemu tez każe patrzec czy tam nic nie ma :D stwierdził że mam fioła na tym punkcie:p

kadza u mnie rozstępki już pierwsza klasa - chyba mi dojdzie w tym tygodniu pamiątkową fotkę wstawić. I też smaruję od początku, tyle że mniej sumienni bo tylko raz dziennie ;-) Przetłuszczanie włosów i inne tego typu to norma w ciąży - na suchą skórą po prostu dobry balsam nawilżejący, ale łagodny, albo jeszcze lepiej oliwka dla bobasa - na pewno będzie swędzieć mniej.

ale sie brzuszkow pokazalo tu :-) wszystkie sliczne :tak::tak: ja sobie zaraz machne foto i tez wrzuce...
u mnie roztepow jeszcze brak ale nie ma co zapeszac jeszcze 3 miesiace przed nami :happy: i tez mam nadzieje ze nie wyskocza :)
wczoraj za to niezmiesclam sie w jedne z moich spodni i tej okazji zjadlam cala czekolade :zawstydzona/y:

reklama
Do góry