reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Angel no jak by nie patrzeć to pół roku minęło :-D

Atan na kiedy masz termin ?? Będziesz rodzić naturalnie czy przez CC ??
no wiec wedle @ na 21 luty wedle ostatniego usg na 19 luty a wedle innego lekarza na 2 karcie ciazy mam 15 luty wiec ja niewiem kiedy sie urodzi ;-) a zara fota bedzie wrocilam ze szkoly rodzenia i zdjecia zrobione wiec oto one

31 tydzien sie zaczął;-) niewiem choc dzis polozna ze szkoly rodzenia po tygodniu nie widzenia mnie powiedziala ale ci brzuszek wywaliło :szok:
Zobacz załącznik 416684Zobacz załącznik 416683Zobacz załącznik 416685Zobacz załącznik 416686Zobacz załącznik 416687Zobacz załącznik 416688Zobacz załącznik 416689na ostatnim widac gdzie sie mala wypinala ;-)

Atan ja taką sytuację z terminem miałam w poprzedniej ciąży ;-)
Urodziłam dzień po terminie z USG ( ale termin był wyznaczony w pierwszym trymestrze )
Fajny brzuszek :tak:

no zobaczymy co mi powie pan na usg teraz ostatnim specjalistycznym 22.12 na 15;30 ;-) juz sie doczekac nie moge ;-)

kasiurek jeszcze wszytsko przed nami ;) mi urusl ostatnio nieda sie ukryc ;) zobaczymy co bedzie w kolejnym tygodniu :) ale napewno rosnie wolniej :) a twoj wcale niejest taki malutki :) sliczny
dziekuje - no rosniej mniej weldug mnie ale pewnie rosnie nadal hihi

Kasiurek, bo Wy nie wielkie bezbuchy miałyście, tylko śliczne brzusie - kto by tam się rozmiarem przejmował :laugh2: Ponoć małe jest piękne, ale za to wielkie więcej może ;-)
hihi ponoc tak ;]

Atan - no bebzuch spory teraz bedzie rosl i rosl bo po 30 najwecej rosnie dzidziol ;]

dlaporownainaia dodalam zdjecia z 26 wiec same porownajcie czy urósł czy ni ;>

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry