reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
inamorate malutki, zgrabniutki, śliczny.
przypomniał mi się stary demot., pewnie większość go zna Zobacz załącznik 415914
hyhy przydłoby sie ;> hihihihihihihi

ładne mieszkanka ;]

co do łozek turystycznych to ja tez odradzam jako jedne podstawowe lepiej e szczebelkami - bo ma wiecej zalet, rozne wysokosic polozenia materaca, sztywnosc, wiecej siwatla i przepływu powietrza o ile od razu dziecko do lzoeczk anie wpkaujecie moskitier, ochraniaczy, a na to jeszcze przewijak - bo takie 0-4 mc malenstwo tego nie potrzebuje a w tych wsyztskich fajnych falbankach moskitierach ochranaiczach to raz ze oddychac sie nie da a dwa ze kuru jest od ho ho i trochu !!!!! łozko turystyczne jako drugie jest ok -ale jak dziecko jest wieksze i traktowane jako kojec czyli mama robi np jedzenie wkucni a dziecko siedz, tudziez,lezy czy bawi sie w kojcu i jest bezpieczne ;] -moja rada ale kazdy robi co chce ;[ i wkalda w lozeczko co chce ;]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry