reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

ivi WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW....chyba jednak obie z Bozienka wstaniecie na podium :-D
No jestem zachwycona i zazdrosze Wam jak niczego w tym momencie, ze macie prawdziwe ciazowe brzuszki, TAKIE PIEKNE!!
Mi to serio dopiero w 5-7 msc moze cos sie przez ten tłuszcz przebije :/ Strasznie mi wstyd. Ale naprawde staralam sie zrzucic ostatnie miesiace i nic z tego nie wyszlo :-( ;(

Atan zrob raz takie zestawienie wszystkich i staraj sie zawsze w tej samej pozycji stac wtedy bedzie mozna porownac roznice :-)

reklama
no taki mam plan od 12 tyg ;-) i tqak co tydzien maz mi bedzie zdjecie robil od boku l;-) bo samemu to niejest latwo ;-) jedynie co ja widze ze zdjec to brzuszek jest na dole wiecej no i zmalal bo ja schudlam juz prawie 4 kg wiec wiecie jak to jest ;-)

ivi brzusio sliczny :) hehe jestesmy obydwie na podium :) a jak tak dalej pojdzie to zaniedlugo bedziemy wygladaly jak wielkie wieloryby heheh ;) ale dobrze niech rosnie i rosnie i rosnie :) zauwazylam ze moj bandziorek znowu jest szpiczasty ;) i jak zwykle zaczyna wychodzic od dolu echhh a tak bym chciala dziewczynke miec teraz :)

mini no bo zmniejszyl sie w cm mam mniejj o 5cm w obwodzie wiec to duzo .. ale sie nie przejmuje bo jem zdrowo i z umiarem a i tak nie tyje wiec sie ciesze bo i tak zaraz 2 trymestr i zaczne tyc od dziecka ;-)

atan a pyytalas lekarza co z tym chudnieciem zaczelas 2 trymestr wiec teoretycznie powinnas tyc a nie na odwrót ja co prawda tez schudlam 4 kg ale teraz przytylam 3 jak bylam u lekarza wiec wszytsko wraca do normy a ty juz tyle schudlas i tyle stracilas hmm a mi dzisiaj rano maz pocieszyl powiedzial ze przytylam i zaczol lapac mnie za tluszczyk po boczkach wstreciuch jeden ;)

Atan i dobrze , będzie Ci pod koniec ciąży lżej :tak:
Bożenka drugi trymestr zaczyna się po 13 tygodniu albo nawet po 13,5 tyg . Przynajmniej według większości źródeł . Więc Atan ma jeszcze dużo czasu na załapanie dodatkowych kilogramów .
Ja puki co ważę cały czas tyle samo .:eek:

Dziewczyny, ale macie cudne brzuchy!
U mnie też się powiększył, ale tylko dlatego, że mam wzdęcia, ech. No może minimalna góreczka jest, ale z pewnością nikt nie jest w stanie tego zauważyć.

Ja właśnie przejrzałam cały wątek i też jestem pod wrażeniem Waszych brzuszków..u mnie też jedynie wzdęcia widać :) chociaż może coś tam się powiększyło..poproszę dziś mojego M co by mi zdjęcie zrobił bo w sumie sama nie wiem jak to jest z tym moich brzucholem ;P

reklama
To mój brzuszek dzisiejszy i zeszłotygodniowy. Dla porównania ostatnie moje zdjęcia na stronie 7. jak dziś pokazałam mężowi ten przegląd cotygodniowy który robie to zrobił ooooooogromne oczy. Ze już tak mi urósł brzuszek. Z dnia na dzień różnicy tak dużej nie widac

12 tydzie n.jpg11 tydzień.jpg

PS. Zdjęcie w gatkach w paski jest z dzisiaj. a w różowych gatkach sprzed tygodnia... :d

Do góry