reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

Ewstara no własnie tak bywa z tymi stopami :sorry:
Ja się mieszczę w ubrania i mam nadzieję że dochodzę w mojej kurtce do wiosny :eek: w razie czego mam jeszcze jesienną ale nie wiem czy dam radę jak będzie mróz bo ja zmarzluch jestem ...

reklama
Ale brzuszki urosły, Bozienka Anula napatrzec sie nie można :tak:
Mini Tobie zazdroszczę tego usiskającego brzuszka :sorry: ja tez juz mam coraz więskze problemy, wszędzie brzuchem o cos zahaczam, dobrze, e bytu mam na rzepy na jesień, to daję radę bez wiązania (tyle, że opieram o półkę w szafie, bo inaczej nie zapnę :sorry:), teraz musze cieplejsze buty juz wyciagac - ciekawe czy się zmieszczę...

mini- ty to faktycznie masz mini ten brzuszek- ale taki slodki

anula- idziesz do przodu:-) super foty, a ta od 'frontu' to jak inny brzusze- super super
bozienka- musze przyznac, ze juz cie gonia inne brzuszki- twoje miejsce krolowej chyba zaczyna byc zagrozone:-) choc jak zwykle fotki cudne :-)

Bozenka-brzuszek faktycznie już tak szybko nie rośnie ale to dobrze zdążymy cię dogonić mi już niewiele brakuje :-)Za tydzień wstawię nowe fotki.Chociaż przy tym ciągłym leżeniu będe wyglądać jak słonica za parę tygodni :eek:

To mój brzuszek Zdjęcie zrobione z innej strony i z innej wysokości więc kiepsko widac różnicę, ale tak wyglądam ja i Mały w 23t3d i 24t6d czyli dziś

Załączniki

• 23t4d.jpg
    23t4d.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 29
  • 24t6d.jpg
    24t6d.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry