reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ale brzuszki urosły, Bozienka Anula napatrzec sie nie można
Mini Tobie zazdroszczę tego usiskającego brzuszka ja tez juz mam coraz więskze problemy, wszędzie brzuchem o cos zahaczam, dobrze, e bytu mam na rzepy na jesień, to daję radę bez wiązania (tyle, że opieram o półkę w szafie, bo inaczej nie zapnę ), teraz musze cieplejsze buty juz wyciagac - ciekawe czy się zmieszczę...
Mini Tobie zazdroszczę tego usiskającego brzuszka ja tez juz mam coraz więskze problemy, wszędzie brzuchem o cos zahaczam, dobrze, e bytu mam na rzepy na jesień, to daję radę bez wiązania (tyle, że opieram o półkę w szafie, bo inaczej nie zapnę ), teraz musze cieplejsze buty juz wyciagac - ciekawe czy się zmieszczę...
MaMicurina
Fanka BB :)
kamilaedi
mini- ty to faktycznie masz mini ten brzuszek- ale taki slodki
anula- idziesz do przodu:-) super foty, a ta od 'frontu' to jak inny brzusze- super super
bozienka- musze przyznac, ze juz cie gonia inne brzuszki- twoje miejsce krolowej chyba zaczyna byc zagrozone:-) choc jak zwykle fotki cudne :-)
anula- idziesz do przodu:-) super foty, a ta od 'frontu' to jak inny brzusze- super super
bozienka- musze przyznac, ze juz cie gonia inne brzuszki- twoje miejsce krolowej chyba zaczyna byc zagrozone:-) choc jak zwykle fotki cudne :-)
monika2412
Bozenka-brzuszek faktycznie już tak szybko nie rośnie ale to dobrze zdążymy cię dogonić mi już niewiele brakuje :-)Za tydzień wstawię nowe fotki.Chociaż przy tym ciągłym leżeniu będe wyglądać jak słonica za parę tygodni
anula_mm
czekając na...
Pinula rośnie i zupełnie inny niż tydzien temu, bardziej okrągły na dole i u góry coraz pełniejszy
lastpetunia
Pinula widać że brzuś rośnie z tygodnia na tydzień, ładne mieszkanko ma twoja dzidzia
reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
pinula jak dla mnie różnica zdecydowana! Ślicznie ciężaróweczko ;-)
Tunia nareszcie z golizną :-) Rośniesz ładnie mała.
Tunia nareszcie z golizną :-) Rośniesz ładnie mała.