reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

Abi ekstra zdjęcie - super sesja :-)

Angel brzuszek faktycznie do przodu poszedł ;-) a gdzie tu jeszcze 20 tygodni :-) bardzo ładnie

Kasiurek brzuszek duży - nawet bardzo - ale ten chyba troszkę mniejszy niż we wcześniejszej ciąży - sama piszesz, że są 2 tygodnie różnicy - zdążysz nadrobić :-D

reklama
śliczne brzuszki rosną :-) jeszcze polowa przed nami a tu już jest się czym pochwalić, no a bozienka czy ivi to wymiatają po całości :tak:

a ja dziś walnę zestawienie od początku tak mi się zebrało na wspomnienia :-p

brzuch 1.jpg
brzuch 2.jpg
brzuch 3.jpg
brzuch 4.jpg

śliczne brzuszki rosną :-) jeszcze polowa przed nami a tu już jest się czym pochwalić, no a bozienka czy ivi to wymiatają po całości :tak:

Zobacz załącznik 403921
Zobacz załącznik 403922
Zobacz załącznik 403923
Zobacz załącznik 403920
fany bebzuch ;]

jednak ludowe prawidla maja racje jak brzuch szpiczaty to chlopak jak okraglutki to dziouszka u mnie sie sprawdza i u ciebie tez ;]

fajnei :-)...czy ja dobrze widzę kręgle??? mnie zabraniają:-(

Zobacz załącznik 403921
Zobacz załącznik 403922
Zobacz załącznik 403923
Zobacz załącznik 403920
niezła historia:-D

reklama
Do góry