reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki i kilogramy

To u mnie tak łatwo z obliczeniem ile przytyłam nie jest bo przed ciążą ważyłam 59-60 kg przy wzroście 168cm. A w 13tc wazyłam 53.5kg.....<zasługa wymiotowania 24h na dobe> a teraz waze 61.5 czyli przytyłam....8kg a od wagi wyjsciowej ok 1.5 kg:szok:

reklama
Estragon, czyli wbrew temu, co opowiadaja, te kremy na rozstepy jednak dzialaja, oczywiscie niektore...
dokładnie. Gdybym przytyła przez ten ostatni miesiąc, to jeszcze bym się tak nie zdziwiła, ale skoro waga stała w miejscu, to czymś świadczy...

W styczniu skończyła mi sie mustelka no i przerzuciłam się na Perfecta Mama. Miało to byc na chwilę - do czasu gdy nie zakupię Musteli, no ale tak mi się fajnie jakoś Perfecta spodobała (jak dla mnie super się rozprowadza, szybko wchłania, ma ładny zapach i super natłuszcza skórę), że już z nią zostałam.
Na razie zero rozstępu, wklepuję 2 razy dziennie.
Co do pharmaceris - zużyłam 2 tybki na poczatku - jakoś mi jednak nie podeszło i wtedy przerzuciałam się na Mustelę.

No to rzeczywiście - jesteś zywym przykładem, że warto stosować kremy
no niestety:eek::no:
wrzucam fotę mojego brzuchola, widac te rozstępy- tak bardziej u góry- takie bordowe, niżej widac żyły:eek:. Niestety na żywo są bardziej widoczne i odrażające:no:
31 tc:

Załączniki

• S6005882.jpg
    S6005882.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Estragon - nie są prawie widoczne te rozstępy - nie przejmuj się, bo masz bardzo ładny brzunio :-)

Do góry