reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki i kilogramy

ja od samego poczatku mowilam ze jak lekarz chce cos zobaczyc to zobaczy a jezeli nie chce mu sie to poprostu powie ze sie nie da i juz,wiem tez na swym przykladzie gdzie lekarz twierdzil ze nie moze zobaczyc jajek,a ja do niegoa pan doktor poszuka troszke,noi co jak dostal zjeby ze tak powiem to od razu mu sie znalazlo co trzeba:-)

reklama
no to ja na plusie 5kg:-)

w 11 tyg ciazy wazylam 63 kg a obecnie 68:-) do 11 tyg raczej nie przytylam duzo moze z kg wiec niech bedzie 6 kg na plusie:-)

Lily - ale fajny :-) Super, a jak się czujecie?

Komi - to Ty musisz być bardzo wysoka baba, bo na zdjęciach taki szczuplaczek jesteś.

Ja mam nadzieję, że przybędzie mnie nie wiecej niż 5 kg jeszcze.

A swoją drogą stwierdziłam, że muszę wcześniej zabrać się za pakowanie torby do szpitala bo z moją zwariowaną macicą moge na porodówce wylądawać wcześniej niż w 40 tyg..

reklama
Do góry