ja chce !!A ze wzrostem to chyba na razie jestem lider;-) 180cm, ale ja bym tak z 5-10cm chętnie oddała.
reklama
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
dzięki za pocieszenie
zorientowałam sie w terenie i rozmawiałam z dwoma znajomymi, które również chodziły do tego gina co ja, no i każda z nich bardzo długo nie wiedziała, kogo sie spodziewa..no cóż, albo jeszcze poczekam, albo zdecyduje sie pójść na USG do innego lekarza..
zorientowałam sie w terenie i rozmawiałam z dwoma znajomymi, które również chodziły do tego gina co ja, no i każda z nich bardzo długo nie wiedziała, kogo sie spodziewa..no cóż, albo jeszcze poczekam, albo zdecyduje sie pójść na USG do innego lekarza..
ruda80
Fanka BB :)
Dziewczyny brzuszki suuuperowe:-), a co do kremów to ja jestem bardzo zadowolona z pharmaceris m zero rozstępów .
magda102
29 tydzień ciąży - 106cm w obwodzie
Z chęcią bym się upiła
magda102
Jakie winko.... mi po głowie pół litra chodzi....jakieś dobre winko by się przydało, prawda?;-) To ja Ci chętnie potowarzyszę!
Kurcze a za ścianą wino pracuje, jeszcze trochę i będzie pycha. Tak bym sobie już dziubka zamoczyła. Lubię swojskie, oczywiście bez dolewek spirytusy czy czegoś tam jeszcze, wszystko naturalne, mniam ;-)
Idę w kimono, coś słaba jestem.... bo przeżarta
Branoc Brzuchatki.
Dla tych co sądzą, że są za grube w ciązy ;-)
Victoria Lacatus z Rumunii urodziła dziecko pomimo chorobliwej otyłości. Młoda mama, która waży aż 240 kilogramów, wydała na świat zdrową dziewczynkę.
Rumunka nie jest jednak najcięższą matką w Europie. W sierpniu 2008 roku 255-kilogramowa Brytyjka urodziła trojaczki.
Victoria Lacatus z Rumunii urodziła dziecko pomimo chorobliwej otyłości. Młoda mama, która waży aż 240 kilogramów, wydała na świat zdrową dziewczynkę.
Rumunka nie jest jednak najcięższą matką w Europie. W sierpniu 2008 roku 255-kilogramowa Brytyjka urodziła trojaczki.
reklama
aldonta
a ja wreszcie mam zdjecia brzuchola....wklejony doalbumiku.......ale Wasze sa fajniutkie..
Podziel się: