reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
fajne brzucholki ;-) dziewczyny nie martwmy się tak wagą.. po porodzie i tak zleci.. jak nie wszystko to większość na pewno :yes: oby bejbiaki były zdrowe ;-)

dzięki za pocieszenie:)

zorientowałam sie w terenie i rozmawiałam z dwoma znajomymi, które również chodziły do tego gina co ja, no i każda z nich bardzo długo nie wiedziała, kogo sie spodziewa..no cóż, albo jeszcze poczekam, albo zdecyduje sie pójść na USG do innego lekarza..

....jakieś dobre winko by się przydało, prawda?;-) To ja Ci chętnie potowarzyszę!
Jakie winko.... mi po głowie pół litra chodzi :-D:-D:-D
Kurcze a za ścianą wino pracuje, jeszcze trochę i będzie pycha. Tak bym sobie już dziubka zamoczyła. Lubię swojskie, oczywiście bez dolewek spirytusy czy czegoś tam jeszcze, wszystko naturalne, mniam ;-)

Idę w kimono, coś słaba jestem.... bo przeżarta :zawstydzona/y:
Branoc Brzuchatki.

Dla tych co sądzą, że są za grube w ciązy ;-)

Victoria Lacatus z Rumunii urodziła dziecko pomimo chorobliwej otyłości. Młoda mama, która waży aż 240 kilogramów, wydała na świat zdrową dziewczynkę.

Rumunka nie jest jednak najcięższą matką w Europie. W sierpniu 2008 roku 255-kilogramowa Brytyjka urodziła trojaczki.

reklama
Do góry