reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

A swoją drogą stwierdziłam, że muszę wcześniej zabrać się za pakowanie torby do szpitala bo z moją zwariowaną macicą moge na porodówce wylądawać wcześniej niż w 40 tyg..

ja poczatkiem marca robie wszystkie szpitalne zakupy i zaczynam sie pakowac bo zaczynam miec schize ze zaczne rodzic i bede gleboko w lesie z zakupami.

reklama
ja poczatkiem marca robie wszystkie szpitalne zakupy i zaczynam sie pakowac bo zaczynam miec schize ze zaczne rodzic i bede gleboko w lesie z zakupami.

To tak jak ja - około 8 dostaję wypłatę i daję czadu na allegro. Zamierzam kupic już wszytsko do szpitala i do pielęgnacji Tosi

Ja mam całe 170 cm i teraz 70 kg.....MATKO:szok: Najbardziej denerwuje mnie reakcja tesciów...ja przeżywam ze jakoś dużo już mi przybuło a jeszcze ponad 2 miesiace- a oni że muszę jeść i mam się nie wygłupiać bo tesciowa przytyła 26 kg i tak nie marudziła....:wściekła/y:
Co do pakowania torby to chyba również zacznę się do tego przymierzać pod koniec marca bo nie wydaje mi się zebym donosiła Wojtusia do 40 tyg.....tymbardziej ze tak twierdzi nawet moj lekarz.....a do końca marca mam zamiar uzbierać już wszystkie potrzebne nam rzeczy- jest tego jeszcze troszkę:-)

Lily wspaniale wyglądasz... brzuszek sliczny podwójny:-)

Dziewczyny a ja co mam powiedzieć? 164 wzrostu i 76kg... kurcze też +12kg.... ale co ma byc to będzie... po porodzie będę sie martwić...

jaszczurka ja mam 162 cm wzrostu, więc jestem w gorszej sytuacji niż Ty:-p
A poza tym zrobiły mi się obrzydliwe, ochydne, okropne, czerwone rozstępy na boczkach:angry::no::-:)baffled:. Od miesiąca nie mam Musteli i to są właśnie skutki. Kupiłam Pharamceris, ale można ją o dupppe rozbic:wściekła/y:. Nie przytyłam od 2 miesięcy, a rozstępy wyskoczyły. Wcześniej nie było ani śladu:no:

reklama
jaszczurka ja mam 162 cm wzrostu, więc jestem w gorszej sytuacji niż Ty:-p
A poza tym zrobiły mi się obrzydliwe, ochydne, okropne, czerwone rozstępy na boczkach:angry::no::-:)baffled:. Od miesiąca nie mam Musteli i to są właśnie skutki. Kupiłam Pharamceris, ale można ją o dupppe rozbic:wściekła/y:. Nie przytyłam od 2 miesięcy, a rozstępy wyskoczyły. Wcześniej nie było ani śladu:no:
Ja narazie rozstępów nie zaobserwowałam....ale kto wie czy się nie czają....:wściekła/y:Wiem ze ciąża to piekny okres życia...ale boję się że nie bede umiała wrócić do figury z przed ciąży:-(

Do góry