reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

W styczniu skończyła mi sie mustelka no i przerzuciłam się na Perfecta Mama. Miało to byc na chwilę - do czasu gdy nie zakupię Musteli, no ale tak mi się fajnie jakoś Perfecta spodobała (jak dla mnie super się rozprowadza, szybko wchłania, ma ładny zapach i super natłuszcza skórę), że już z nią zostałam.
Na razie zero rozstępu, wklepuję 2 razy dziennie.
Co do pharmaceris - zużyłam 2 tybki na poczatku - jakoś mi jednak nie podeszło i wtedy przerzuciałam się na Mustelę.
Mnie też bardzo odpowiada Perfecta mama...wcześniej używałam ziajki ale wydaje się mi że perfecta szybciej się wchłania:tak:
Dziewczyny SUPER brzuszki...:-):-D:-)widać że to już bliżej niż dalej;-)
A wagą i rozstępami Kochane będziemy przejmować sie później teraz ważne że maluchy są ZDROWE!!!:tak::tak:

reklama
estragon Witaj w 8 miesiącu. Ale masz spiczasty brzuszek. Ja od początku jestem 7kg na plusie- waże 81kg! Więc mi tu nie narzekać że jesteście grube przy wadze 70kg.Wyglądam tak:

w ubraniu i bez (nie śmiać się z moich majtoch)

DSC04051_cr.jpg
DSC04057_cr.jpg

anusia, natalia_lila Wasze brzuszki też są śliczne, ale na pewno mniejsze niż mój:zawstydzona/y::-p. Natalia wcale nie wyglądasz na 81 kg!!!:szok:
A ten mój wydaje się taki "opadnięty":eek:

Dziewczyny ładne macie brzuszki:-)Estragon Twój też:tak:
U mnie od wagi wyjściowej +5kg, ale w sumie to prawie 10kg licząc te zgubione na początku i na powrót odzyskane kg.
A ze wzrostem to chyba na razie jestem lider;-) 180cm, ale ja bym tak z 5-10cm chętnie oddała.

Hej dziewczyny, bardzo ładne brzuszki. Nie macie się co przejmować wagą, po porodzie i tak parę kilo odejdzie. Ja przy swoich 168 cm ważę 68 kg, od początku ciąży mam +2.5 i wydaje mi się że to mało. 103 cm w obwodzie brzucha na czczo ;-)w zeszłym tygodniu było 100 cm. Najważniejsze że nasze dzieciaczki rosną, bo mamy już z górki...

dziękuję za komplementy skierowane do mojego brzuszka :zawstydzona/y::tak:
estragon, a ten Twój wcale nie jest taki wielki, tylko faktycznie jakoś nisko go masz, ale to pewnie zależy od ułożenia małego...
natalia_lila twój jest mały
Anusia a Twój maleńki:tak:
ale każdy na swój sposób piękny:-)

a co do wzrostu, to ja chyba najmniejsza z Was wszystkich:-p mam 155 cm :cool:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry