reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

a tak swoją drogą, która nosi kolczyk w pępku? wiem, że na pocżatku był taki temat, ale nie wiem czy dalej nosicie, czy już nie albo jak długo zamierzacie nosić?

reklama
Chrupcia - racja z tym testowaniem, muszę wprosic się chyba do jakiejś koleżanki na obiadek i spróbować czy mi to pasuje

Aga - z tymi balsamami to rzeczywiście - cellulitowych nie wolno stosować bo mają składniki dośc mocno drenujące no i niespecjalnie polecane ciężarówkom, lekarka mi to potwierdziła i farmaceutka w aptece też
no cóz - pozostaje po prostu dietą cellulit pogonić!

a tak swoją drogą, która nosi kolczyk w pępku? wiem, że na pocżatku był taki temat, ale nie wiem czy dalej nosicie, czy już nie albo jak długo zamierzacie nosić?

ja nosze i pewnie jeszcze dlugo nie wyjme bo tak mam zrobiony ze nic sie z nim nie bedzie dzialo. pod koniec ciazy to juz na pewno sie go pozbede ale zamierzam wkladac raz na kilka dni zeby kanal przeklucia nie zarosl ;)

ja nosze i pewnie jeszcze dlugo nie wyjme bo tak mam zrobiony ze nic sie z nim nie bedzie dzialo. pod koniec ciazy to juz na pewno sie go pozbede ale zamierzam wkladac raz na kilka dni zeby kanal przeklucia nie zarosl ;)
JA mam w ogóle brdzo wklesły pepek i mysle ze bede tak dlugo nosic dopóki nie bedzie mi przeszkadzał, a potem tak jak ty wkladac zeby dziurka nie zarosła:tak:

a prosze to moj brzuszek z Antosiem w 19 tc jak widac ...kolczyk

ale pamietam ze w połowie go wyjełam, bo potem od 30 tygodnia pępek wyskoczył mi na zewnatrz.. no i nie chcialam zeby skóra pękła.. a po porodzie nigdy jakos do kolczyka nie wrociłam, bo zgubiłam zakretkę... no i jakos tak juz nie mam 17 lat :)

ja robiłam kolczyk 7 lat temu i pamiętam że cholernie bolało- kosmetyczka chyba mało doświadczona. no i jeszcze dłużej się goiło i mi tak szkoda, mój brzuch tak smutno bez kolczyka wygląda :-)

Hmmm........... 53,3 kg +3,5 kg od początku..........

w 10 dni +1kg... co oznacza, że w 1 miesiąc bedzie mi przybywać + 3kg... o rany... a przecież najwiecej leci od 30 tygodnia....
Mam przerażenie w oczach

U mnie 16 tydzien:-) i 1 kg wiecej od poczatku. Czuje jak od tygodnia wzrasta mi apetyt. Dziewczyny nie martwcie sie celulitem, jestescie piekne :-)

a oto mój duży brzuszek i okromny biust w 15t1d:-)

Załączniki

• Zdjęcie006.jpg
    Zdjęcie006.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry