reklama
malina29
Mama debiutująca
Chrupcia - racja z tym testowaniem, muszę wprosic się chyba do jakiejś koleżanki na obiadek i spróbować czy mi to pasuje
Aga - z tymi balsamami to rzeczywiście - cellulitowych nie wolno stosować bo mają składniki dośc mocno drenujące no i niespecjalnie polecane ciężarówkom, lekarka mi to potwierdziła i farmaceutka w aptece też
no cóz - pozostaje po prostu dietą cellulit pogonić!
Aga - z tymi balsamami to rzeczywiście - cellulitowych nie wolno stosować bo mają składniki dośc mocno drenujące no i niespecjalnie polecane ciężarówkom, lekarka mi to potwierdziła i farmaceutka w aptece też
no cóz - pozostaje po prostu dietą cellulit pogonić!
N
nataliak
Gość
a tak swoją drogą, która nosi kolczyk w pępku? wiem, że na pocżatku był taki temat, ale nie wiem czy dalej nosicie, czy już nie albo jak długo zamierzacie nosić?
ja nosze i pewnie jeszcze dlugo nie wyjme bo tak mam zrobiony ze nic sie z nim nie bedzie dzialo. pod koniec ciazy to juz na pewno sie go pozbede ale zamierzam wkladac raz na kilka dni zeby kanal przeklucia nie zarosl
JA mam w ogóle brdzo wklesły pepek i mysle ze bede tak dlugo nosic dopóki nie bedzie mi przeszkadzał, a potem tak jak ty wkladac zeby dziurka nie zarosłaja nosze i pewnie jeszcze dlugo nie wyjme bo tak mam zrobiony ze nic sie z nim nie bedzie dzialo. pod koniec ciazy to juz na pewno sie go pozbede ale zamierzam wkladac raz na kilka dni zeby kanal przeklucia nie zarosl
a tak swoją drogą, która nosi kolczyk w pępku? wiem, że na pocżatku był taki temat, ale nie wiem czy dalej nosicie, czy już nie albo jak długo zamierzacie nosić?
a prosze to moj brzuszek z Antosiem w 19 tc jak widac ...kolczyk
ale pamietam ze w połowie go wyjełam, bo potem od 30 tygodnia pępek wyskoczył mi na zewnatrz.. no i nie chcialam zeby skóra pękła.. a po porodzie nigdy jakos do kolczyka nie wrociłam, bo zgubiłam zakretkę... no i jakos tak juz nie mam 17 lat
Hmmm........... 53,3 kg +3,5 kg od początku..........
w 10 dni +1kg... co oznacza, że w 1 miesiąc bedzie mi przybywać + 3kg... o rany... a przecież najwiecej leci od 30 tygodnia....
Mam przerażenie w oczach
w 10 dni +1kg... co oznacza, że w 1 miesiąc bedzie mi przybywać + 3kg... o rany... a przecież najwiecej leci od 30 tygodnia....
Mam przerażenie w oczach
reklama
martyna222
udało się ! :)
Alutka śliczny... już widać że ciążowy
Podziel się: