reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki i kilogramy

a tak swoją drogą, która nosi kolczyk w pępku? wiem, że na pocżatku był taki temat, ale nie wiem czy dalej nosicie, czy już nie albo jak długo zamierzacie nosić?

reklama
Chrupcia - racja z tym testowaniem, muszę wprosic się chyba do jakiejś koleżanki na obiadek i spróbować czy mi to pasuje

Aga - z tymi balsamami to rzeczywiście - cellulitowych nie wolno stosować bo mają składniki dośc mocno drenujące no i niespecjalnie polecane ciężarówkom, lekarka mi to potwierdziła i farmaceutka w aptece też
no cóz - pozostaje po prostu dietą cellulit pogonić!

a tak swoją drogą, która nosi kolczyk w pępku? wiem, że na pocżatku był taki temat, ale nie wiem czy dalej nosicie, czy już nie albo jak długo zamierzacie nosić?

ja nosze i pewnie jeszcze dlugo nie wyjme bo tak mam zrobiony ze nic sie z nim nie bedzie dzialo. pod koniec ciazy to juz na pewno sie go pozbede ale zamierzam wkladac raz na kilka dni zeby kanal przeklucia nie zarosl ;)

ja nosze i pewnie jeszcze dlugo nie wyjme bo tak mam zrobiony ze nic sie z nim nie bedzie dzialo. pod koniec ciazy to juz na pewno sie go pozbede ale zamierzam wkladac raz na kilka dni zeby kanal przeklucia nie zarosl ;)
JA mam w ogóle brdzo wklesły pepek i mysle ze bede tak dlugo nosic dopóki nie bedzie mi przeszkadzał, a potem tak jak ty wkladac zeby dziurka nie zarosła:tak:

a prosze to moj brzuszek z Antosiem w 19 tc jak widac ...kolczyk

ale pamietam ze w połowie go wyjełam, bo potem od 30 tygodnia pępek wyskoczył mi na zewnatrz.. no i nie chcialam zeby skóra pękła.. a po porodzie nigdy jakos do kolczyka nie wrociłam, bo zgubiłam zakretkę... no i jakos tak juz nie mam 17 lat :)

ja robiłam kolczyk 7 lat temu i pamiętam że cholernie bolało- kosmetyczka chyba mało doświadczona. no i jeszcze dłużej się goiło i mi tak szkoda, mój brzuch tak smutno bez kolczyka wygląda :-)

Hmmm........... 53,3 kg +3,5 kg od początku..........

w 10 dni +1kg... co oznacza, że w 1 miesiąc bedzie mi przybywać + 3kg... o rany... a przecież najwiecej leci od 30 tygodnia....
Mam przerażenie w oczach

U mnie 16 tydzien:-) i 1 kg wiecej od poczatku. Czuje jak od tygodnia wzrasta mi apetyt. Dziewczyny nie martwcie sie celulitem, jestescie piekne :-)

a oto mój duży brzuszek i okromny biust w 15t1d:-)

Załączniki

• Zdjęcie006.jpg
    Zdjęcie006.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry