reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki i kilogramy

anusiak-slodki brzusio i jakie majteczki fajne:-)chyba lubisz czerwony co?

u mnie jest tak 178 wz i waga 60 kg:-)

jutro i ja pstrykne fotke mego brzuszka,

reklama
anusiak ładny brzuszek :-)

A mój zdecydowanie zmalał w tym tygodniu... Mężu zrobił zdjęcie, porównaliśmy i jest o wiele mniejszy niż w 12tc.

A przytyłam już 4 kg. Znowu w biodra poszło...

zdecydowanie te duze brzuszki na poczatku ciazy byly tylko i wylacznie wzdete. teraz dopiero zaczynaja sie pojawiac ciazowe i wygladaja ciut inaczej :)

Drżącą ręką udało mi się zrobić fotkę mojemu bambaryłkowi, taka sobie mała piłeczka :laugh2:
Brzuszek w poprzedniej ciąży był w tym czasie ogromniasty, i to do tego stopnia, że bałam się iść na USG.... ten dziś prezentowany, może i wygląda, ale uwierzcie w porównaniu z poprzednim to ten jest małą bździnką :-D

Tak więc oto ON w całej okazałości

Załączniki

• DSC00090.jpg
    DSC00090.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 32
Drżącą ręką udało mi się zrobić fotkę mojemu bambaryłkowi, taka sobie mała piłeczka :laugh2:
Brzuszek w poprzedniej ciąży był w tym czasie ogromniasty, i to do tego stopnia, że bałam się iść na USG.... ten dziś prezentowany, może i wygląda, ale uwierzcie w porównaniu z poprzednim to ten jest małą bździnką :-D

Tak więc oto ON w całej okazałości
Ładny brzusio,ale widać ze spory
Nasze brzuszki rosną,będzie się działo.Będziemy wyglądać jak słonice w maju:-(

Magda pokaźny brzuszek:-), mój zaczyna wyglądać podobnie....
ale fakt że w maju będzie my ogromne.... ale cóż taki urok ciąży:-D

ja ważę się rano (hihi wersja optymistyczna) - tylko w majtkach i mam już 2,5 kg do przodu. Wydaje mi się, że sporo - i wlazło w boczki (a jak ja tego nie lubię). Na razie mieszczę się we wszystkie ubrania - oprócz koszul, gdzie przed ciążą było na styk - bo teraz cyce mi urosły i koszule się w tym miejscu "rozchodzą".

Nie wiem czy to nie urojenie, ale cosik mi się zdaje, że mi się cellulit wyraźneijszy pojawił - chyba musze dużo więcej pić wody.
Ja marzę by nie przytyć więcej jak 13 kg - ale chyba nie do końca to od nas samych zależy - geny tez tu mają coś do powiedzenia. Można pilnować się z jedzeniem i solą jak nie wiem co, a i tak się przybywa więcej niż by się chciało.

A ja ostatnionawet zastanawiam się ostro na zakupem parowaru. Wiele moich znajomych zakupiło właśnie na okolicznośc ciąży i dziecka i są bardzo zadowolone, hmm moż eto dobry pomysł :-)

reklama
malina29, polecam parowar. My z mężem bardzo lubimy warzywa i rybę z parowara.

Smak warzyw jest inny, są słodsze.

Ale trzeba na takie gotowanie amatora, nie każdy lubi. Spróbuj może u kogoś najpierw takiego dania, żeby potem sprzęt się nie kurzył w szafce...:tak:

Do góry