reklama
anusiak-białystok
Fanka BB :)
Lubię czerwień ;-)
Komi to Ty laska jesteś
Komi to Ty laska jesteś
N
nataliak
Gość
zdecydowanie te duze brzuszki na poczatku ciazy byly tylko i wylacznie wzdete. teraz dopiero zaczynaja sie pojawiac ciazowe i wygladaja ciut inaczej
magda102
Fanka BB :)
Drżącą ręką udało mi się zrobić fotkę mojemu bambaryłkowi, taka sobie mała piłeczka
Brzuszek w poprzedniej ciąży był w tym czasie ogromniasty, i to do tego stopnia, że bałam się iść na USG.... ten dziś prezentowany, może i wygląda, ale uwierzcie w porównaniu z poprzednim to ten jest małą bździnką
Tak więc oto ON w całej okazałości
Brzuszek w poprzedniej ciąży był w tym czasie ogromniasty, i to do tego stopnia, że bałam się iść na USG.... ten dziś prezentowany, może i wygląda, ale uwierzcie w porównaniu z poprzednim to ten jest małą bździnką
Załączniki
M
martika311
Gość
Ładny brzusio,ale widać ze sporyDrżącą ręką udało mi się zrobić fotkę mojemu bambaryłkowi, taka sobie mała piłeczka
Nasze brzuszki rosną,będzie się działo.Będziemy wyglądać jak słonice w maju:-(
malina29
Mama debiutująca
ja ważę się rano (hihi wersja optymistyczna) - tylko w majtkach i mam już 2,5 kg do przodu. Wydaje mi się, że sporo - i wlazło w boczki (a jak ja tego nie lubię). Na razie mieszczę się we wszystkie ubrania - oprócz koszul, gdzie przed ciążą było na styk - bo teraz cyce mi urosły i koszule się w tym miejscu "rozchodzą".
Nie wiem czy to nie urojenie, ale cosik mi się zdaje, że mi się cellulit wyraźneijszy pojawił - chyba musze dużo więcej pić wody.
Ja marzę by nie przytyć więcej jak 13 kg - ale chyba nie do końca to od nas samych zależy - geny tez tu mają coś do powiedzenia. Można pilnować się z jedzeniem i solą jak nie wiem co, a i tak się przybywa więcej niż by się chciało.
A ja ostatnionawet zastanawiam się ostro na zakupem parowaru. Wiele moich znajomych zakupiło właśnie na okolicznośc ciąży i dziecka i są bardzo zadowolone, hmm moż eto dobry pomysł :-)
Nie wiem czy to nie urojenie, ale cosik mi się zdaje, że mi się cellulit wyraźneijszy pojawił - chyba musze dużo więcej pić wody.
Ja marzę by nie przytyć więcej jak 13 kg - ale chyba nie do końca to od nas samych zależy - geny tez tu mają coś do powiedzenia. Można pilnować się z jedzeniem i solą jak nie wiem co, a i tak się przybywa więcej niż by się chciało.
A ja ostatnionawet zastanawiam się ostro na zakupem parowaru. Wiele moich znajomych zakupiło właśnie na okolicznośc ciąży i dziecka i są bardzo zadowolone, hmm moż eto dobry pomysł :-)
reklama
malina29, polecam parowar. My z mężem bardzo lubimy warzywa i rybę z parowara.
Smak warzyw jest inny, są słodsze.
Ale trzeba na takie gotowanie amatora, nie każdy lubi. Spróbuj może u kogoś najpierw takiego dania, żeby potem sprzęt się nie kurzył w szafce...
Smak warzyw jest inny, są słodsze.
Ale trzeba na takie gotowanie amatora, nie każdy lubi. Spróbuj może u kogoś najpierw takiego dania, żeby potem sprzęt się nie kurzył w szafce...
Podziel się: