ja dziś zainwestowałam w biust i kupiłam perfecta mama gdyż pojawił mi się już 1 rozstęp a poza tym napięcie skóry jest nie do wytrzymania, tak mnie wszystko ciągnie, swędzi że wytrzymać się nie da :-( rozmiarowo z B wylądowałam na D i to pewnie nie koniec
reklama
Uroczy brzuszekNo u mnie troszkę wystaje brzuszek(sadełka tez na nim jest sporo ) ale jakiś zarys okraglejszy już jest.
Premiera mojego bębna w necie
Ja dzis po drugiej wizycie u gin., jestem wzruszona bo poraz pierwszy widzialam moje malenstwo, ktore ma juz 8.5cm
w pierwsze ciazy ja podbnie hehe 27 kg tez wrocilam do swojej wagi...Witajcie :-)
15t4d -52kg waga wyjsciowa 46 kg- 6 kg na plusie
W pierwszej ciązy przytyłam 33kg przy wadze wyjsciowej 46kg
wiec wyobrazcie sobie jak wygladałam zaznaczam ze mam 164 wzrostu wchodził najpierw brzuch pozniej cycki i na koncu ja
andziak1
Fanka BB :)
w pierwsze ciazy ja podbnie hehe 27 kg tez wrocilam do swojej wagi...
Tylko pogratulować, proszę o więcej takich optymistycznych wiadomości :-)
no to tylko się cieszyć.Uroczy brzuszek
Ja dzis po drugiej wizycie u gin., jestem wzruszona bo poraz pierwszy widzialam moje malenstwo, ktore ma juz 8.5cm
Ja w pierwszej ciązy przytyłam 17-18 kg. A potem schudłam wiecej niz przed ciążą (3 kg) do 48 kg.
Spotkałam ostatnio znajomą na pobraniu krwi, była w 39 tc - przytyla 6kg ... hmmm jak one to robią?????
Spotkałam ostatnio znajomą na pobraniu krwi, była w 39 tc - przytyla 6kg ... hmmm jak one to robią?????
reklama
N
nataliak
Gość
no ja nie wiem jak to sie dzieje bo trzeci miesiac glownie sobie leze i jem duzo i nie powiem ze zdrowo bo ciagle pizza, ptasie mleczko i inne puste kalorie a waga stoi w miejscu
Podziel się: