reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki i kilogramy

malina29 u mnie podobnie jak u ciebie. marzenia o wadze w ciązy i ten cellulit też zauważam, i nie wiem co robić, bo chyba nie powinno się uzywać balsamów na cellulit w ciązy. poza tym jem normalnie- to na co mam ochotę. ważę się rano po siusianiu :-)

reklama
Cholercia mi przybyło tylko 2kg, nic nie zrzuciłam bo nie haftowałam jak w poprzedniej ciąży, więc bebech po prostu wywaliło.
Kobitki brzuszki rosną, praktycznie z dnia na dzień przebierają na okrągłości.
Nie ma co się przejmować, że w maju czy nawet wcześniej będziemy wyglądały jak słonie czy hipopotamy, przecież te zwierzęta piękne są ;)
Przecież nie ma nic piękniejszego niż brzusio kobiety w ciąży.

Po włamaniu straciłam wraz z laptopem wszystkie zdjęcia do jesieni 2009 roku, przejrzałam wątek majówki 2006 i zobaczcie co znalazłam...

mój brzuszek w 20 tyg ciazy z Antosiem - ale fajnie, bede miala pamiatke, musze teraz tez zrobic sobie takie połowkowe zdjęcie

julienx piękna fotka a przed kim tak pokazałaś swoje wdzięki w pełnej krasie?;-) Bo do zwykłego fotografa chyba nie poszłaś.
A co do włamania to jakaś masakra żeby poginęły tak osobiste rzeczy!!!! No ale złodzieje mają swoje sposoby myślenia. Mojego męża babci przy włamaniu do domu zginąłjej dyplom ukończenia kursu reiki :-D Ciekawe czy chcieli się nim okazywać - tak jak oglądać Twoje fotki do poduszki

reklama
Do góry