malina29 u mnie podobnie jak u ciebie. marzenia o wadze w ciązy i ten cellulit też zauważam, i nie wiem co robić, bo chyba nie powinno się uzywać balsamów na cellulit w ciązy. poza tym jem normalnie- to na co mam ochotę. ważę się rano po siusianiu :-)
reklama
magda102
Fanka BB :)
Cholercia mi przybyło tylko 2kg, nic nie zrzuciłam bo nie haftowałam jak w poprzedniej ciąży, więc bebech po prostu wywaliło.
Kobitki brzuszki rosną, praktycznie z dnia na dzień przebierają na okrągłości.
Nie ma co się przejmować, że w maju czy nawet wcześniej będziemy wyglądały jak słonie czy hipopotamy, przecież te zwierzęta piękne są
Przecież nie ma nic piękniejszego niż brzusio kobiety w ciąży.
Kobitki brzuszki rosną, praktycznie z dnia na dzień przebierają na okrągłości.
Nie ma co się przejmować, że w maju czy nawet wcześniej będziemy wyglądały jak słonie czy hipopotamy, przecież te zwierzęta piękne są
Przecież nie ma nic piękniejszego niż brzusio kobiety w ciąży.
magda102
Powiedzcie mi jeszcze jak wstawiać uśmieszki w poście gdy używam szybkiej odpowiedzi.
Z góry DZIĘKUJĘ
Z góry DZIĘKUJĘ
lenkaa*
julienx piękna fotka a przed kim tak pokazałaś swoje wdzięki w pełnej krasie?;-) Bo do zwykłego fotografa chyba nie poszłaś.
A co do włamania to jakaś masakra żeby poginęły tak osobiste rzeczy!!!! No ale złodzieje mają swoje sposoby myślenia. Mojego męża babci przy włamaniu do domu zginąłjej dyplom ukończenia kursu reiki Ciekawe czy chcieli się nim okazywać - tak jak oglądać Twoje fotki do poduszki
A co do włamania to jakaś masakra żeby poginęły tak osobiste rzeczy!!!! No ale złodzieje mają swoje sposoby myślenia. Mojego męża babci przy włamaniu do domu zginąłjej dyplom ukończenia kursu reiki Ciekawe czy chcieli się nim okazywać - tak jak oglądać Twoje fotki do poduszki
skąd masz takie sliczne foto!!
Małzonek robił :-)
A potem troche obróbki w komputerze :-)
reklama
wow ślicznie i jaka szczupła, zgrabna w 20 t.c. nic nie widaćMałzonek robił :-)
A potem troche obróbki w komputerze :-)
Podziel się: