reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
zazdroszczę Ci bara82:) ja właśnie odkryłam, że przez niecałe 10 dni "urosłam" 6 cm w pasie! szok... Najgorzej z ciuchami do pracy (nie chce jeszcze się ujawniać) odpadają zatem klasyczne spódnice zapinane w okolicach pasa. Mam jedne luzne satynowe biodrówki spodnie na ktore chyba bede skazana...
Jak juz brzuch bede chciała pokazać możliwości bedzie wiecej :)
Dzieki wielkie wynalazcom za lycre, spandex i inne elestiki :-D

Jakos brzucha nie bylo i we wszystko sie miesciłam, a tu nagle łup! i z dnia na dzien balonik.
W spodnie wlize, ale te z wyzszym stanem zaczynają mnie pić, no i usiasc coraz trudniej bo uciskają brzuszek... chyba przerzucę sie na cos wygodniejszego...

witam w klubie:-)
mnie pozostały jedne dżinsy biodrówki i jedne spodnie materiałowe, które kupiłam 2 lata temu nie wiedząc czemu za duże... i teraz są jak znalazł:-)
ale juz niedługo czas ruszyc na zakupy

Moj termin wypada na 20,21 maja :)
Niedawno zaczelam 12tc (liczac od osttniej miesiaczki)

A to moj brzuszek, niestety nie wyglada na brzuch ciezarnej a raczej na obrzarciucha:zawstydzona/y:

Załączniki

• IMG_0179.JPG
    IMG_0179.JPG
    25,3 KB · Wyświetleń: 41
Cześć
elwiwas ja mam termin na 19 maja :) ciekawe jaka data bedzie naprawde :) a moj brzuch wygladal tak w zeszlym tygodniu zanim sie nie poskarzylam na forum - i nastepnego dnia juz mialam balonik....

Zmierzyłam dziś brzuszek w najszerszym miejscu - 80 cm :)

z Antkiem na dzien przed porodem mialam - 100 cm

ciekawe na ilu teraz skoncze....

W zeszłej ciazy mialam brzuszek ale z tyłu to nic sie nie zmieniłam, a teraz mam takie motylki (boczki) lub moze bułeczki i plecy takie "nalane" :)

Ja natomiast teraz gdy leze na boku czuje swoje faldki :-pI nic pozatym, nogi, pupa szczuple caly czas.... zobaczymy na jak dlugo hehe

Chrupcia - być moze w tym samym czasie bedziemy sie chwalic malenstwem :)
Wiesz jak dluza jest juz Twoja kruszynka ?;-)

reklama
No to teraz moja kolej. Nawet nie wiedziałam, że już jest tak widoczny:zawstydzona/y::szok:. 15 tydzień:

Załączniki

• S6005776.JPG
    S6005776.JPG
    56,1 KB · Wyświetleń: 45
Do góry