reklama
zazdroszczę Ci bara82 ja właśnie odkryłam, że przez niecałe 10 dni "urosłam" 6 cm w pasie! szok... Najgorzej z ciuchami do pracy (nie chce jeszcze się ujawniać) odpadają zatem klasyczne spódnice zapinane w okolicach pasa. Mam jedne luzne satynowe biodrówki spodnie na ktore chyba bede skazana...
Jak juz brzuch bede chciała pokazać możliwości bedzie wiecej
Dzieki wielkie wynalazcom za lycre, spandex i inne elestiki
Jak juz brzuch bede chciała pokazać możliwości bedzie wiecej
Dzieki wielkie wynalazcom za lycre, spandex i inne elestiki
Jakos brzucha nie bylo i we wszystko sie miesciłam, a tu nagle łup! i z dnia na dzien balonik.
W spodnie wlize, ale te z wyzszym stanem zaczynają mnie pić, no i usiasc coraz trudniej bo uciskają brzuszek... chyba przerzucę sie na cos wygodniejszego...
W spodnie wlize, ale te z wyzszym stanem zaczynają mnie pić, no i usiasc coraz trudniej bo uciskają brzuszek... chyba przerzucę sie na cos wygodniejszego...
Zmierzyłam dziś brzuszek w najszerszym miejscu - 80 cm
z Antkiem na dzien przed porodem mialam - 100 cm
ciekawe na ilu teraz skoncze....
W zeszłej ciazy mialam brzuszek ale z tyłu to nic sie nie zmieniłam, a teraz mam takie motylki (boczki) lub moze bułeczki i plecy takie "nalane"
z Antkiem na dzien przed porodem mialam - 100 cm
ciekawe na ilu teraz skoncze....
W zeszłej ciazy mialam brzuszek ale z tyłu to nic sie nie zmieniłam, a teraz mam takie motylki (boczki) lub moze bułeczki i plecy takie "nalane"
Ja natomiast teraz gdy leze na boku czuje swoje faldki I nic pozatym, nogi, pupa szczuple caly czas.... zobaczymy na jak dlugo hehe
Chrupcia - być moze w tym samym czasie bedziemy sie chwalic malenstwem
Wiesz jak dluza jest juz Twoja kruszynka ?;-)
Chrupcia - być moze w tym samym czasie bedziemy sie chwalic malenstwem
Wiesz jak dluza jest juz Twoja kruszynka ?;-)
reklama
Podziel się: