reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
zazdroszczę Ci bara82:) ja właśnie odkryłam, że przez niecałe 10 dni "urosłam" 6 cm w pasie! szok... Najgorzej z ciuchami do pracy (nie chce jeszcze się ujawniać) odpadają zatem klasyczne spódnice zapinane w okolicach pasa. Mam jedne luzne satynowe biodrówki spodnie na ktore chyba bede skazana...
Jak juz brzuch bede chciała pokazać możliwości bedzie wiecej :)
Dzieki wielkie wynalazcom za lycre, spandex i inne elestiki :-D

Jakos brzucha nie bylo i we wszystko sie miesciłam, a tu nagle łup! i z dnia na dzien balonik.
W spodnie wlize, ale te z wyzszym stanem zaczynają mnie pić, no i usiasc coraz trudniej bo uciskają brzuszek... chyba przerzucę sie na cos wygodniejszego...

witam w klubie:-)
mnie pozostały jedne dżinsy biodrówki i jedne spodnie materiałowe, które kupiłam 2 lata temu nie wiedząc czemu za duże... i teraz są jak znalazł:-)
ale juz niedługo czas ruszyc na zakupy

Moj termin wypada na 20,21 maja :)
Niedawno zaczelam 12tc (liczac od osttniej miesiaczki)

A to moj brzuszek, niestety nie wyglada na brzuch ciezarnej a raczej na obrzarciucha:zawstydzona/y:

Załączniki

• IMG_0179.JPG
    IMG_0179.JPG
    25,3 KB · Wyświetleń: 41
Cześć
elwiwas ja mam termin na 19 maja :) ciekawe jaka data bedzie naprawde :) a moj brzuch wygladal tak w zeszlym tygodniu zanim sie nie poskarzylam na forum - i nastepnego dnia juz mialam balonik....

Zmierzyłam dziś brzuszek w najszerszym miejscu - 80 cm :)

z Antkiem na dzien przed porodem mialam - 100 cm

ciekawe na ilu teraz skoncze....

W zeszłej ciazy mialam brzuszek ale z tyłu to nic sie nie zmieniłam, a teraz mam takie motylki (boczki) lub moze bułeczki i plecy takie "nalane" :)

Ja natomiast teraz gdy leze na boku czuje swoje faldki :-pI nic pozatym, nogi, pupa szczuple caly czas.... zobaczymy na jak dlugo hehe

Chrupcia - być moze w tym samym czasie bedziemy sie chwalic malenstwem :)
Wiesz jak dluza jest juz Twoja kruszynka ?;-)

reklama
No to teraz moja kolej. Nawet nie wiedziałam, że już jest tak widoczny:zawstydzona/y::szok:. 15 tydzień:

Załączniki

• S6005776.JPG
    S6005776.JPG
    56,1 KB · Wyświetleń: 45
Do góry