reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

ałl !! poczulam;-) ale ciekawa jestem kiedy mi tak wyskoczy:happy2:
Ja natomiast jem ile moge, nie patrze, ze kilogramy mi przychodza... mam smaka to jem :-) ... pozniej bede sie martwic jak to zgubic:eek: hehe

reklama
daje aktualne zdjecie, brzuch sie jeszcze mniejszy wydaje:eek:
wybaczcie, że takie nagie ale lepiej widac brzuchol;-)

Załączniki

• IMG_0181.jpg
    IMG_0181.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 51
elwiwas- laseczka z Ciebie:):cool2: Ja swoje zdjęcie wrzucę za jakiś tydzień, zeby minął miesiąć od poprzedniego, zobaczymy czy jest duża różnica:sorry2: tak sobie wymyśliłam:happy2:

...ja wczoraj ważyłam się u gina i aż nie chciałam uwierzyć, ze przytyłam pół kg tylko!:szok: Tym bardziej zawsze ważą mnie tam wieczorem, a wczoraj wieczorem byłam jakaś mega ociężała i 2 dni bez wizyty w kibelku:zawstydzona/y:

...ja wczoraj ważyłam się u gina i aż nie chciałam uwierzyć, ze przytyłam pół kg tylko!:szok: Tym bardziej zawsze ważą mnie tam wieczorem, a wczoraj wieczorem byłam jakaś mega ociężała i 2 dni bez wizyty w kibelku:zawstydzona/y:
u mnie 2 dni to standard, ale Ty tylko pół kilo, no to super :-)

a ja sie zaczynam martwic czy wszystko jest okej, bo mam wrazenie z coraz mniejszy jest ... :-(

Mój tez jakby stanął w miejscu, a czasmi jakby mniejszy. Ale pocieszam się tym, że wielkosć też zależy od pory dnia, naszego wypełnienia, naszej aktywności itp
Ja np na wieczór mam większy, jak się przepracuję też mam większy, a rano prawie nic. A wydawało mi się, że jest jakiś w miarę konkretny zarys. Nawet jest moja fotka na tym wątku.
Zatem głowa do góry. Jest dobrze :happy2:
A laseczka z Ciebie niesamowita, no no. JustMe5 ma rację.

reklama
Do góry