reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
dziewczyny super brzuszki....
Asia ależ jestem ciekawa.... koniecznie daj znać....

Martyna jak na bliźniaki to masz fajniutki brzuszek:-) taki akuratny

Anake ten przed porodem superaśny:-)....

Tylko pogratulować, proszę o więcej takich optymistycznych wiadomości :-)

Proszę bardzo - pierwsza ciąża, 27 kg na plusie, po ciąży zostały mi 2 kg (ważyłam 57 kg zamiast 55 kg). A jak na mnie krzyczeli w szpitalu, że tyle przybrałam ... ech, nawet nie chce mi się o tym pamiętać.

Teraz, po okresie zamartwiania sie, że za bardzo schudłam (waga spadła mi z 57 do 55 kg), mam nareszcie 58 kg, czyli pierwszy kilogram na plusie :D

O kurdele mele - jak mi sie podoba taka piłeczka :-) tez taki chcę (przed porodem)..do kogo się zwrócić po taki brzuszek, hmmm???

Dzięki dziewczyny :)

Malina - zaczekaj parę miesięcy, też Ci pewnie taka piłka wyrośnie :-D

Chociaż znam dziewczyny, które w dniu porodu wyglądały jak ja w 5 mcu ... nie wiem, od czego to zależy? Moja ginka twierdziła, że u mnie od razu dziecko "wystaje" poza brzuch i nic mi się nie mieści w miednicy, dlatego zrobił mi się taki bęben.

Ananke- :-D:-Dhehe to moj zawsze był jaskinia:-D:-D a teraz robi sie pagórkiem:-D:-D a brzuszek z pierwszej ciazy GENIALNY, zgrabna duza piłka:tak:

asia- no wymyślił;-) z bratem nigdy nie mialam swietych relacji a od czasu kiedy dowiedzial sie, ze jestem w ciazy.. INNY CZLOWIEK:happy::happy: Dba o swoja siostre i juz ma plany zwiazane z siostrzencem, mianowicie... bedzie go uczyl na rowerze jezdzic a gdy skonczy 5lat kupi mu mini motor:-) Urocze jak widze w nim wrazliwego faceta...

Ananke- :-D:-Dhehe to moj zawsze był jaskinia:-D:-D a teraz robi sie pagórkiem:-D:-D a brzuszek z pierwszej ciazy GENIALNY, zgrabna duza piłka:tak:

asia- no wymyślił;-) z bratem nigdy nie mialam swietych relacji a od czasu kiedy dowiedzial sie, ze jestem w ciazy.. INNY CZLOWIEK:happy::happy: Dba o swoja siostre i juz ma plany zwiazane z siostrzencem, mianowicie... bedzie go uczyl na rowerze jezdzic a gdy skonczy 5lat kupi mu mini motor:-) Urocze jak widze w nim wrazliwego faceta...

ludzie sie potrafia zmienic:-):tak::wink::wink::wink::surprised:

ananke- a powiedz mi czy pepek Cie tak lekko pobolewal, tak leciutko ?
Bo ja takie cos dziwnego czulam a potem patrze a moj pepek wyglada zupelnie inaczej i zastanwiam sie czy to delikatne uczucie kolo pepka ma znaczenie czy potem rosnie... ;-)

reklama
Do góry