reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

śliczne brzuszki dziewczyny :-)
a Ty Wampi nadal szczuplutka ;-)

ja już robię się kuleczką...kulcze.

dla porównania: wg OM 9tc, 13tc i dzisiaj 17tc.

Załączniki

• 9tc!.jpg
    9tc!.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 31
  • 14tc!.jpg
    14tc!.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 37
  • 17tc!.jpg
    17tc!.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 43
  • ubrany 17tc!.jpg
    ubrany 17tc!.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 41
reklama
z bliźniakami to będę miała z 20 kg do przodu:-p
moja mama z jedym miała 20 kg, a mój brat tylko 2600 ważył. i ze mną też już 23 kg przytyła a ja tylko 2800 ważyłam, więc ja się boję.
ale nie jestem jakoś przewrażliwona i jem normalnie bo boję się ze jak dziecku czegoś zabraknie to mi się żęby popsują, a to byłby dla mnie horror!!

aga dziękuję Ci bardzo :-) w sumie to się zdziwiłam że już taki zaokrąglony, bo jakoś moje lustro chyba wyszczupla ;-) a na zdjeciu tak lepiej się przyjrzeć ;-)

Ja mam najlepszy sposób;-) od kliku lat nie ważę sie w ogóle, tylko patrzę na ubrania:-) Oczywiście teraz ważą mnie niejako przymusowo u lekarza, więc przy ostatniej wizycie dowiedziałam się że przytyłam 0,5 kg;-) Zobaczymy na wizycie 30go, ale wydaje mi się że narazie nie przytyłam zbyt dużo........

Laski, ale dzisiaj naprodukowałyście brzuszkowych postów!;-) Patrzę i patrzę, niby każda ma inny brzuch, ale wszystkie mi się tak samo podobają!:-D Powiedzcie, czy wy też tak macie, że wywala Wam większy brzuch wieczorem? Ja wogóle od kilku dni mam też problemy z wątrobą- jak tylko zjem coś cięższego, tzn smażonego, albo ze śmietaną, albo z żółtym serem- od razu strasznie mnie "gniecie":-( Mam jeść tylko gotowane????

genialne te Wasze brzuszki dziewczyny, i niech dalej rosna zdrowe, okraglutkie.
dokladnie mam tak samo z tymi porami dnia, wieczorny brzuszek tak o 2-3 tygodnie wiekszy od porannego;) w kazdym razie macice wyczuwam teraz do poziomu 4 palcow nad spojeniem lonowym i to sie nie zmienia w ciagu dnia.

JustMe I Asca - mam dokładnie to samo uczucie! Wieczorem mój A nadziwić się nie może, że brzuchol mam już taki wielki a w pracy nikt nic nie widzi. O co chodzi?

reklama
Wampi Ty to figurą wymiatasz, no no no...
Anuszek piękny brzuszek - oj aż mi się rymnęło hihihi

Kurcze może mi się uda w końcu zrobić kolejne, tylko jakoś u mnie ostatnio w chacie jakiś dziwny ruch się zrobił.

Do góry