reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

w lidlu:
serki naturalne 0,5% patos lub milbona
serek homo- ten 500 ml nie pamiętam nazwy, ale był w wiadereczku
otręby owsiane jakieś niemieckie (nazwy nie powtórzę:p)
słodzik Colargen
jogurt duży nat Bakoma super gęsty
tuńczyk w puszce w sosie własnym
mleko 0,5% pilos
kefir nat
kupiłam konfiturę morelową light (ale to na późnieeeej)
w biedronie:
warzywa (wspomniany ogórek u mnie kosztuje 12 zł/kg, a w biedronce 4,3 zł/kg)
ogórki konserwowe
activia nat (ale trzeba uważac, bo ona ma 3% tłuszczu)- kupiłam w razie problemów z wypróżnianiem:)
ser chudy twarogowy w kostkach zielona łąka
makrela wędzona (12 zł/kg) pakowana w woreczkach próżniowych, takich niebieskich- nazwy nie pamiętam, ale tam mają ją zawsze świeżą
wodę Żywiec (tam jest 1,75 l, a nie jak wszędzie 1,5 l)

te jogurty z lidla to chyba pilos, a nie patos:p

Ostatnia edycja:
reklama
zrobiłam test Dukana - wyszło mi 2 dni diety uderzeniowej, 29 dni naprzemiennej i 41 stabilizacji, w dniu 26 marca powinnam zakończyć fazę III
a i wskazałam, że chce osiągnąć wagę 52 kg, a wyszło, że powinnam schudnąć do 53,9, eee tam

mam pytanko do tych obcykanych w dukanie
moja kolezanka wczoraj mnie poinformowala wlasnie ,ze zaczela diete.
zapytalam ja jak jej test wyszedl i ile dni ma pierwsza faze.ona na mnie oczy jakbym po chinsku gadala.w zyciu nie slyszala o tescie,diete polecila jej kolezanka z pracy
i ona sobie robi po 10 dni kazdy stage.
mozna tak? bo ja myslalam,ze to trzeba sie stricte planu trzymac?

reklama
W pierwszej fazie traci się głównie wodę więc nie ma sensu żeby osoba chcąca zgubić tylko kilka kilogramów przedłużała ją do 10 dni.

Do góry