reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Dukan dopuszcza dietę w przypadku karmiących, ale pomija się wtedy pierwszą i drugą fazę. zaczyna się od razu od trzeciej. ograniczeń jest niewiele (głównie dotyczą tłuszczów, cukrów i ilości produktów skrobiowych). je się produkty z każdej grupy (warzywa, owoce, mięso, nabiał, skrobię...). ale trzeba być zdrowym :/

reklama
a ja diet nie stosuję, bo nie umiem i nie lubię, ale staram się nie jeść nic po 20 :-p
dziś mi się udało, choć jak przeczytałam o wonkowym pączku, to aż ślinka cieknie... ;-)

czy wy jak staniecie też czujecie potworny głód???
Już sama nie wiem co się ze mną dzieje, po prostu pierwsze co muszę zrobić to zjeść ŚNIADANIE!!!!
Wy tu o dietach piszecie a ja tylko jem:( i jeszcze te kolacje o 22 no masakra:(((((

JustMe - jak tam poniedziałek na Dukanie??? Co dziś jesz w pracy??? Ja wczoraj przez problemy żołądkowe zapomniałam zrobić sobie mięso lub sałatkę i dziś skazana jestem na nabiał. Do pracy wzięłam: 2 serki wiejskie lekkie 3%, kefir żurawinowy 0%, jogurt naturalny i otręby owsiane... Coś mi się wydaje, że ten dzień będzie nudnawy kulinarnie.
Wieczorem muszę zrobić bułki dukanowe i sałatkę z tuńczyka na jutro :-)

Julita ja na śniadanie zjadam trzy kanapki ze środka dużego chleba, albo dwie i jajecznicę na boczku, naładuję zawsze pełno masła, wędlinę, majonez, ile wlezie. Nie miej wyrzutów, skądś trzeba brać energię na cały dzień;-)

Julita no tak ty to sie masz czym martwic,spaslak z ciebie to sie pilnuj;-)

ja co wieczor robie na rano takie tradycyjne platki owsiane,jemy je na pierwsze sniadanie zaraz po przebudzeniu.budzi mnie moj burczacy brzuch:-D

reklama
wiolan - czy Ty sobie podwyższyłaś poprzeczkę, kobieto? Bo pamiętam,że miałaś tracić 4 kg
no i gratulacje :-)

nie, nie.. suwaczek pokazuje mi ile już od początku picia mojej zielonej kawy straciłam kilogramów.. dzisiaj go już zmieniłam... na początku miałam ponad 71 kilo.. a dzisiaj rano już waga pokazywąła 66 z groszami.... a suwaczek pokazuje całe kilogramy ktore spadają....
czuje już lekkośc i jest mi coraz lepiej, choć nie ukrywam że jak już osiągnę jakiśś postep to zaraz wcinam jakiegos snickersa.... grrrrrrrrrrrr

Do góry