Dukan dopuszcza dietę w przypadku karmiących, ale pomija się wtedy pierwszą i drugą fazę. zaczyna się od razu od trzeciej. ograniczeń jest niewiele (głównie dotyczą tłuszczów, cukrów i ilości produktów skrobiowych). je się produkty z każdej grupy (warzywa, owoce, mięso, nabiał, skrobię...). ale trzeba być zdrowym :/
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
czy wy jak staniecie też czujecie potworny głód???
Już sama nie wiem co się ze mną dzieje, po prostu pierwsze co muszę zrobić to zjeść ŚNIADANIE!!!!
Wy tu o dietach piszecie a ja tylko jem i jeszcze te kolacje o 22 no masakra((((
Już sama nie wiem co się ze mną dzieje, po prostu pierwsze co muszę zrobić to zjeść ŚNIADANIE!!!!
Wy tu o dietach piszecie a ja tylko jem i jeszcze te kolacje o 22 no masakra((((
malina29
Mama debiutująca
JustMe - jak tam poniedziałek na Dukanie??? Co dziś jesz w pracy??? Ja wczoraj przez problemy żołądkowe zapomniałam zrobić sobie mięso lub sałatkę i dziś skazana jestem na nabiał. Do pracy wzięłam: 2 serki wiejskie lekkie 3%, kefir żurawinowy 0%, jogurt naturalny i otręby owsiane... Coś mi się wydaje, że ten dzień będzie nudnawy kulinarnie.
Wieczorem muszę zrobić bułki dukanowe i sałatkę z tuńczyka na jutro :-)
Wieczorem muszę zrobić bułki dukanowe i sałatkę z tuńczyka na jutro :-)
wiolan
PODWÓJNA MAMA
no to u mnie już o 0,3 BMI mniej.... YUPI!!!
Julita ja na śniadanie zjadam trzy kanapki ze środka dużego chleba, albo dwie i jajecznicę na boczku, naładuję zawsze pełno masła, wędlinę, majonez, ile wlezie. Nie miej wyrzutów, skądś trzeba brać energię na cały dzień;-)
malina29
Mama debiutująca
wiolan - czy Ty sobie podwyższyłaś poprzeczkę, kobieto? Bo pamiętam,że miałaś tracić 4 kgno to u mnie już o 0,3 BMI mniej.... YUPI!!!
no i gratulacje :-)
reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
wiolan - czy Ty sobie podwyższyłaś poprzeczkę, kobieto? Bo pamiętam,że miałaś tracić 4 kg
no i gratulacje :-)
nie, nie.. suwaczek pokazuje mi ile już od początku picia mojej zielonej kawy straciłam kilogramów.. dzisiaj go już zmieniłam... na początku miałam ponad 71 kilo.. a dzisiaj rano już waga pokazywąła 66 z groszami.... a suwaczek pokazuje całe kilogramy ktore spadają....
czuje już lekkośc i jest mi coraz lepiej, choć nie ukrywam że jak już osiągnę jakiśś postep to zaraz wcinam jakiegos snickersa.... grrrrrrrrrrrr
Podziel się: