corina
Fanka BB :)
madziamadzia gratulacje - super wynik! podziwiam za samodyscypline ;-) a karmisz jeszcze piersia? ja mam wraznie ze wlasnie przez karmienie nie moge zrzucic pozostalych 7 kg sprzed ciazy... :-( zdaje sie ze moj organizm jest teraz nastawiony na produkcje mleka, a nie na odchudzanie. co prawda od porodu spadlo mi juz 23 kg, ale zatrzylalam sie na 69,5-70,5kg i tak ciagle mi sie waha... straram sie stosowac moja diete, ale niestety zdarza mi sie na weekend np podjesc jedno ciastko, kawalek czekoladki i to co przez caly tydzien ubylo w jeden dzien wraca:-( wczesniej (przed ciaza nawet przy sporadycznym podjadaniu) waga ciagle spadala, takze chyba wlasnie karmienie mozna w tym wypadku uznac za "winowajce".
a jesli chodzi o a6w do do 20 powtorzen doszlam i wymieklam, cienias ze mnie;-) teraz robie (tj. jak sobie przypomne) dwie serie po 12 powtorzen.
a jesli chodzi o a6w do do 20 powtorzen doszlam i wymieklam, cienias ze mnie;-) teraz robie (tj. jak sobie przypomne) dwie serie po 12 powtorzen.