reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

madziamadzia gratulacje - super wynik! podziwiam za samodyscypline ;-) a karmisz jeszcze piersia? ja mam wraznie ze wlasnie przez karmienie nie moge zrzucic pozostalych 7 kg sprzed ciazy... :-( zdaje sie ze moj organizm jest teraz nastawiony na produkcje mleka, a nie na odchudzanie. co prawda od porodu spadlo mi juz 23 kg, ale zatrzylalam sie na 69,5-70,5kg i tak ciagle mi sie waha... straram sie stosowac moja diete, ale niestety zdarza mi sie na weekend np podjesc jedno ciastko, kawalek czekoladki i to co przez caly tydzien ubylo w jeden dzien wraca:-( wczesniej (przed ciaza nawet przy sporadycznym podjadaniu) waga ciagle spadala, takze chyba wlasnie karmienie mozna w tym wypadku uznac za "winowajce".
a jesli chodzi o a6w do do 20 powtorzen doszlam i wymieklam, cienias ze mnie;-) teraz robie (tj. jak sobie przypomne) dwie serie po 12 powtorzen.

reklama
Dzięki Dziewczyny :-D
zaraz, zaraz a ja od 25 kwietnia do 1 maja schudłam 16 kg:-D:-D:-D
:-D:-D:-D To ja od 27 maja do połowy czerwca schudłam 15 kg :-D:-D:-D
Madziamadzia gratulacje:biggrin2:
a jak daleko jestes z szostka? bo ja tak od 40 dnia to mokra wstawalam,prosto pod prysznic.
Wonka 10 dni, ale wczoraj i dzisiaj nie ćwiczyłam :zawstydzona/y:

Corina piersią karmiłam bardzo krótko, bo ok. 1-1,5 miesiąca, a po tygodniu dokarmiałam już mm.

Madziamadzia szkoda ,ze nie cwiczylas dwa dni.
przy szostce nawet jeden dzien i trzeba od nowa zaczynac,tam przerwy byc nie moze jesli chcemy mowic o efektach:tak:
no ale u ciebie jest spadek wagi to mozesz to lajtowo wziasc,bardziej jako brzuszki :-)

reklama
Wonka uk: tak sobie teraz zobaczyłam, że Ty całkiem fajną tą wagę masz.. woiadomo, że moze i Ci przeszkadza.. ale ja sobie Ciebie przynajmniej koło 75 kilo wyobrażałam... a Ty?? szok.. to ja tu naprawdę mam problem.. choć dzisiaj waga pokazała mi już 68,5 kilo.... czyli mam 2,5 kilo w 2 tygodnie.... a wcale nie mam diety i wogóle nie ćwiczę (bo ja nie umiem mieć takiego zapału)... mam tylko zasadę MŻ... i oczywiście napój zielonej kawy...

Do góry