reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

o kurde jakie tu sukcesy...madziamadzia, krewetka gratulacje!

nataliak
ja mam podobne gabaryty 164 cm i 64 kg, a plan na wagę co najwyżej 55 kg...także łączę się w bólu i trzymam kciuki za szybki spadek wagi i wytrwałość :)

reklama
madziamadzia gratulacje:) pięknie!

julita jak czytam, że ty chcesz się odchudzac, to nie wierzę własnym oczom (tzn nie wierzę w to,co czytam;)

Chrupcia patrząc na twoje teraźniejsze zdjęcia trudno uwierzyc, że miałaś aż o 21 kg więcej. Ty i Julita jesteście tutaj chyba najszczuplejsze.

julita jak czytam, że ty chcesz się odchudzac, to nie wierzę własnym oczom (tzn nie wierzę w to,co czytam;)

Chrupcia patrząc na twoje teraźniejsze zdjęcia trudno uwierzyc, że miałaś aż o 21 kg więcej. Ty i Julita jesteście tutaj chyba najszczuplejsze.

Estragon u mnie kg najpierw odkładają się na brzuchu i okropnie czuję się jak mi "wystaje"...a areobik to tak bardziej na wzmocnienie kondycji bo jak lecę do pracy z autobusu to potem przez godzinę zieję jak głupia!!!!

Ja niestety nie łudzę się, że znajdę czas na aerobic - taki w fitness clubie. Zwyczajnie u mnie to nie wyjdzie. Przez kilka następnych lat będę ćwiczyć w domu, a że pamiętam wszystkie ćwiczenia z okresu gdy chodziłam na zajęcia organizowane, więc spoko.
Dodatkowo włączę sobie do ćwiczeń tą hardkorową a6w, to może coś z tego będzie.
Wszystkim na diecie i ćwiczącym - życzę powodzenia :-)

a ja znam swoje ciało i ZAWSZE na zimę tyję lub nic nie chudnę, a na wiosnę i latem nawet jak jem więcej to waga idzie w dół -> chyba dużo się pocę :-D :-D
więc ja tam żadnych diet nie będę stosowała, bo nie ma sensu..

za to podziwiam dziewczyny i gratuluję krewetce i madzimadzi :-) świetne wyniki dziewczyny!!!

ja tez nie wierzę, jak czytam, że julita chce się odchudzać...

a do szczuplaczków to jeszcze awru należy.. mega szczuplaczek....
no i ja też od 17 maja do 17 czerwca schudłam 16 kilo....

reklama
Madziamadzia gratulacje:-)
a jak daleko jestes z szostka? bo ja tak od 40 dnia to mokra wstawalam,prosto pod prysznic.

ja twardo walcze z hula hoop i jakis progres juz jest.
w ciazy wazylam 75kg,teraz 65.jeszcze jakies 3 do 5 kg i bedzie cool mysle.ja mam 172 wiec 60 powinno byc dobrze.kiedys wazylam 55 no ale to zamierzchle czasy:-)

Do góry