reklama
polgielka
Fanka BB :)
A co to jest a6w?
Agnieszka77
a moja dieta dukanowa jednak poszła w las przeszlam na ŻP, to chyba łatwiejsze... może uda mi się do ślubu zrzucić jeszcze ze 2 kg?
Afico to jest dwa kg...Nawet diety się nie opłaca.Jagoda da ci popalić,nie będzie spała,nawet nie wiesz kiedy te kilogramy znikną...
Ja bym chciała mieć piękny brzuch :-(
wiolan
PODWÓJNA MAMA
no to ja siępochwalę.. na razie nic a jednak widzę już różnicę... mam 2 kilo mniej niż 10 dni temu.... Yupi!!!
polgielka
Rozmawiałam wczoraj z Karolem i on mi powiedział że jak bym mieszkała w polsce to nie doszłabym do tej wagi co teraz. I wiecie co? Chyba miał rację. Ja tu widzę że wy się przejmujecie jak jest tylko parę kilo nadwagi a tu w anglii nikt się za bardzo nie przejmuje dopóki nie ma 13,15,20 kilo nadwagi. Dopiero wtedy coś się z tym robi. Zauważyłam też że w polsce ważycie mniej jak w anglii.Na przykład przy moim wzroście 169cm według angielskich tabeli powinnam ważyć od 62 do 75 kilo. A w polskich to od 58 do 64, więc spora różnica nie? Podejrzewam że niektórzy na forum według anglików wcale nie mają nadwagi i by się zdziwili że się odchudzacie.
agulam
w zyciu bym ci nie dala tych kg,jak dla mnie wygladasz w sam raznataliak;6348859]przylaczam sie do diety od nowego roku. mam 163cm i waze 64kg, cel to waga sprzed ciazy czyli 50kg.
:Agnieszka77;6352546]Dziewczyny ja nie mam problemu z wagą,bo po 3 miesiącach od urodzenia Nadii osiągnęłam wagę sprzed ciązy,a nawet ciut mniej,moim głownym problemem jest skóra na brzuchu,urodziłam dwójkę dzieci i nie wygląda on najlepiej,chyba tylko konkretne zabiegi mi pomogą
Agnieszka77;6355243]
Co do zabiegów na brzuch,to mam na myśli masaże, aczkolwiek zapisałabym się do jakiegoś fitness clubu,ale na razie kompletny brak czasu,bo tylko ćwiczenia mogą przynieść efekt,po prostu trzeba wyrobić mięśnie na brzuchu.
Agnieszka jakbym czytala o sobie,brzuch okropny,brak checi i czasu na cwiczenia.Agnieszka77;6369196][.
Ja bym chciała mieć piękny brzuc
A jakie stosujesz/stosujecie kremy. Bo ja chwilowo zadnego bo z avonu mi sie skonczyl i juz go nie ma a teraz nie wiem jaki zakupic? moze cos polecicie? mam rozstepy z jednej strony brzucha;-)
Aha i powodzenia dziewczynom ktore sa na dietach. Ja z tych niewtrwalych,teraz w post nie jem slodyczy ale strasznie mi z tym ciezko
madziamadzia
Estragon od ok. sierpnia, ale ja się tak rygorystycznie nie trzymam zasad Dukana: zjem czasem jabłko, mandarynkę, wypiję piwko, nie słodzę słodzikiem tylko brązowym cukrem, itd. ;-)madziamadzia jak długo zajęło ci zrzucenie tych 11kg?
Ćwiczenia na mięśnie brzucha A6W - Aerobiczna 6 Weidera, aerobiczna szóstka Weidera, płaski brzuch, kulturystyka, ćwiczenia brzuchaA co to jest a6w?
Gratulacjeno to ja siępochwalę.. na razie nic a jednak widzę już różnicę... mam 2 kilo mniej niż 10 dni temu.... Yupi!!!
malina29
Mama debiutująca
Madziamadzia - jesteś moim "miszczem". Kurcze, gratuluję 11 kg!!!! To jest coś!!! Ja tu kombinuję z 4, a Ty 11!!!!Nataliak dasz radę
Muszę się Wam pochwalić, bo dzisiaj mam -11kg, czyli praktycznie ważę tyle co przed ciążą, a że ważyłam za dużo, to faza II jest nadal . Już sobie szykuję jakieś dietetycznie przepisy na święta
Afi i Oleśka - skoro tak to jednak słodycze się przydadzą :-) hehe, oczywiście tylko "odrobinka"
reklama
Rozmawiałam wczoraj z Karolem i on mi powiedział że jak bym mieszkała w polsce to nie doszłabym do tej wagi co teraz. I wiecie co? Chyba miał rację. Ja tu widzę że wy się przejmujecie jak jest tylko parę kilo nadwagi a tu w anglii nikt się za bardzo nie przejmuje dopóki nie ma 13,15,20 kilo nadwagi. Dopiero wtedy coś się z tym robi. Zauważyłam też że w polsce ważycie mniej jak w anglii.Na przykład przy moim wzroście 169cm według angielskich tabeli powinnam ważyć od 62 do 75 kilo. A w polskich to od 58 do 64, więc spora różnica nie? Podejrzewam że niektórzy na forum według anglików wcale nie mają nadwagi i by się zdziwili że się odchudzacie.
Zgadzam się w całej rozciągłości! Ostatnio moja bliska koleżanka wróciła z Anglii...hmm...jakby tu delikatnie powiedzieć? Wyglądała na dwa razy większą niż jak wyjechała (ma mniej więcej 164cm wzrostu i ważyła tak na oko jakieś 60-65kg, czyli w miarę w normie), byłam w szoku. Zresztą nie omieszkałam ją o to zapytać, zresztą sama zaczęła temat. Dodam, że po powrocie ważyła ok. 90 kg (przyznała się). Powiedziała mi jedną rzecz, jak tylko przyjechała do Polski postanowiła się odchudzać bo w Polsce z taką wagą czuje się jak wieloryb, natomiast w Anglii jak szła do pubu czy innego baru to była jedną ze szczuplejszych! Ja w Anglii nigdy nie byłam ale oglądałam ostatnio jakiś program o olbrzymich noworodkach i oczywiście pokazywali tylko dzieci w Anglii...także coś w tym jest...
Podziel się: