reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki i kilogramy

spoko, wszyscy beda jesc tort a Wy dietetyczne twarozki, macie jak w banku ;P ja sie jeszcze nie odchudzam bo w swieta sie po prostu nie da nie jesc... nie wiem czy dam rade zrzucic 14kg bo to sporo jak dla mnie. ostatnio ktos mi powiedzial ze nie widac ze az tyle przytylam ale ja sie i tak czuje gruba, az sie boje tych zdjec ze slubu...

oj da się, da....a Ty masz pewnie silną wole. Wiem o tym.
Ja tortów nie lubię, ale Waszego skubnę do spółki z Tobą w takim razie jako ćwiczenia tej silnej woli ;P

reklama
a moja dieta dukanowa jednak poszła w las :( przeszlam na ŻP, to chyba łatwiejsze... może uda mi się do ślubu zrzucić jeszcze ze 2 kg?

O nie moja droga, nie nie nie, za bardzo się zawzięłam.:)
Powoli powoli, ale zrzucę te 8 kilo, które mi jeszcze zostały. Do lata będę dżaga;)

Nataliak dasz radę :tak:
Muszę się Wam pochwalić, bo dzisiaj mam -11kg:-D:-D:-D:-D:-D:-D, czyli praktycznie ważę tyle co przed ciążą, a że ważyłam za dużo, to faza II jest nadal :tak:. Już sobie szykuję jakieś dietetycznie przepisy na święta :-D

reklama
Gratuluję!!Mi zostało jeszcze 30 kilo żeby dojść do wagi z przed ciąży. A potem też dalsze odchudzanie aby dojść do normalnej wagi. Napewno lepiej się czujesz teraz nie?
Dziękuję Polgielka :-) Oj, czuję się lepiej, zwłaszcza jak ktoś mi powie, że schudłam, albo ubrania robią się luźne :-)
Żałuję, że wcześniej nie zmobilizowałam się też do ćwiczeń, bo pewnie by było już jeszcze lepiej, no ale... Teraz się zawzięłam i ćwiczę 10-ty dzień a6w i trochę brzuszków :-)
Za Ciebie też trzymam kciuki :tak:

Do góry