reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
Trzymam kciuki za zbędne kilogramy, żeby jak najszybciej zniknęły :tak:
Taaaa, mnie Dukan pokonał:( Niestety muszę przyznać, że poległam. Niestety nie potrfię znieść myśli, że przez najbliższe 5-6 m-cy będę musiała jeść to nakazuje, mimo dwóch uczt w tygodniu. Ja chcę zjeść miseczkę fasolki po bretońsku, zwykłą kanapkę z serem, czy świeża bułeczkę z dżemem...
Oleśka, jak 2 uczty w tygodniu? Uczty dopiero są na fazie III - stabilizacji.
Powiem Wam, że dla mnie dieta Dukana jest chyba stworzona :tak: Nie powiem, że się pilnuję cały czas, ale kilogramy lecą, do tego dzisiaj 8 dzień a6w (-1cm w pasie), więc myślę, że będzie ok. Ja słodzika nie używam, tylko cukier brązowy, ale tylko tam gdzie potrzeba w minimalnej ilości, głodna nie chodzę, a słodkie jem każdego dnia, tylko wg zasad Dukana :cool2: I muszę się Wam pochwalić, bo dzisiaj ubrałam jeansy, które przed ciążą były mi za ciasne. Założyłam sobie cel: zobaczyć 6 na początku wagi ;-) i mam nadzieję, że a6w pomogą pozbyć mi się brzuchala.
Oleśka co do kanapki z serem, to ja dzisiaj miałam na śniadanie bułkę Dukana z serem smażonym, do tego kawka - pyyyyyyyyyyycha :tak:

ja chyba zastosuje diete z ciazy ...jak miala nietolerancje glukozy...bo schudlam na niej....
zaszlam w ciaze wazac 70 kg....taki may pulpet ....przy wzroscie 168cm....przez perwsze miesiace schudlam 2kg....nie wymiotujac tylko nie pijac alkoholu nie jedzac makaronu a to juz duzt wyczyn w kraju makaroniarzy....brzuch zaczal rosnac...i wazylam pod koniec kwietnia 74kg czyli nadrobilam 2kg i przytylam 4 ale sam Mateusz wazyl 3160.
po porodzie wazylam 65kg.. przesatalam karmiv..tzn odciagaci wrocilam di jedzobka normalnego i wskjoczylam na 67... a teraz po tygodniu w domu grrrrrrrrrrr znowu 68
_Ale jestem doooooopa....schudlam w ciazy i przytylam po grrrrrr

ja miałam dietę cukrzycową 1800 kcal i nigdy nie mogłam dojeśc ostatniego posiłku, na dodatek też schudłam 2 kg na tej dietce:)

no ja ostatani posilek to mialam mleczko...cieplutkie. Wypilajam tak ok 22-23.
Musze wrocic na ta dietke jak nic..ale od stycznia dopiero...moj wrog teraz to slodeycze i fakt ze siedze w domu i podjadam...jak sie zajme..praca to nie bede podjadac..wiec wielki plan..po switach dietka

reklama
Do góry