reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

trzymam za was mocno kciuki chociaż uważam, że niektóre z was przesadzają .... :p:p

estargon-
jak pozbedziesz się mleczarni to od razu wrócisz do swojej wagi :Dmi też się marzy 50kg :D tak jak przed ciążą ale raczej już do tej wagi nie wrócę bo to był okres bardzo stresowy ,kiedy nic nie jadłam, tylko paliłam papierosy.
a teraz ważę 57 przy 168cm

reklama
mi zostały 3 kg do wagi sprzed ciąży, ale ogólnie teraz jest ok, gdyby nie ten brzuch, bo w sumie tylko brzuch mi został i 3 cm w biodrach. mam 155 i ważę 46,5.
jednak słodycze wcinam non stop, czasem zastępuję obiad słodyczami :no: wstyd!

jeny ja też wcinam mnóstwo słodkiego i w ogóle wszystko wciągam jak odkurzacz:-) Jem naprawdę dużo a ważę już o 3 kg mniej niż przed ciążą:) Teraz dopiero chyba widać rezultaty karmienia piersią, jak mały ze mnie ściąga:p

U mnie tez sporo do zrzucenia :( chcialabym wazyc chociaz 55 kg ,mam 160cm .Zawsze byłam tłusciutka,po ciazy zostaly kg,do tego ten okropny brzuch :( Obecnie waze 70kg :zawstydzona/y:

Mnie też najbardziej przeraża brzuch. Na Dukanie zjechało mi właśnie z brzucha i taka wisząca skóra się zrobiła. Obrzydliwe:(((//
Nie mogę na siebie patrzeć. Od góry do miejsca pod piersiami (tzn piersi już brak... mam chyba mniejsze niż przed ciążami, nawet A to chyba nie jest:((( ) jestem szczupła, ale potem robię się bańka, wiszący brzuch, wielkie biodra i grube uda. Wyglądam jak figurka paleolitycznej Wenus, tyle że bez cyca...:zawstydzona/y:

Polgielka gratulacje:)

dołaczam do Klubu Maniakow Slodyczy:/ kurcze przed ciaza slodycze lubialam ale tak od czasu do czasu a jak pod koniec ciazy mnie wzielo tak trwa do teraz codziennie musze zjesc COS chocby herbatniki zwykle bo inaczej szaleje;)

reklama
Zgłaszam stratę kolejnego kilograma :-) I że założyłam spodnie które były na mnie za małe miesiąc temu.
Super, gratulacje:-)

A, coś podpowiem odchudzającym, przypomniało mi się. Absolutnie żadnego dojadania po dzieciach! To daje takie rezultaty jakbyś słodycze wcinała, niech się zmarnuje, trudno!

Do góry