reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
od poniedziałku to i ja się przyczepiam do was, może razem będzie raźniej
ja będę się męczyła około 21 bo wtedy Antoś juz jest w łóżeczku

Aga wcześniej nie mam szans bo Antoś tak od 18 jest juz marudny i do kąpieli musze się intensywnie nim zajmować
zazdroszczę że możesz sobie spokojnie posprzątać, u nas niestety jedyną osobą która chodzi na spacerki jestem ja, M jeszcze nigdy nie był sam nie wspominając o teściowej

A ja zaczęłam dzisiaj, uciągnęłam nawet 2 serie po 10 brzuszków z wieeeeeelkim trudem ten dwudziesty:sorry2: Stopy wsunęłam pod wersalkę, bez zapierania to bym chyba z jeden brzuszek zrobiła:sorry2:
W takim razie jutro wolne biorę bo niedziela i od poniedziałku;-) już zaczynamy wszystkie:-) Krewetka nie leń się, tak narzekałaś na swój brzuch, pora coś z nim zrobić, a tu masz armię wspomagaczy:-) Jeśli się ćwiczy z kimś to zawsze lepiej idzie, nawet jeśli tylko mówisz komuś ile ćwiczyłaś. I umawiamy się, bez oszukiwania!:-D

reklama
Ja też się z chęcią przyłączę. Trzeba coś w końcu z sobą zrobić bo tak źle jak jest teraz jeszcze nigdy nie było

Do góry