reklama
Ja też i dlatego poprosilam o grupę wsparcia, żeby się zmotywować. Ja zaczynam od jednej i pół serii, czyli robię 10 brzuszków, odpoczynek i próbuję drugi raz 10, ale już wiem że nie dam rady, może 5 mi się uda. A potem coraz więcej:-)hehehe podziwiam Was, ja to leń jestem
od jutra
od jutra
hahahahahahaha
od jutra
hahahahahahaha
ale taki byłplan, ż od jutra, bo dziś to już wszystkie padnięte
jedynie Alis coś spali, bo na imprezkę poszła,więc ona może jutro bruszki odpuścić ;-)
Ja też i dlatego poprosilam o grupę wsparcia, żeby się zmotywować. Ja zaczynam od jednej i pół serii, czyli robię 10 brzuszków, odpoczynek i próbuję drugi raz 10, ale już wiem że nie dam rady, może 5 mi się uda. A potem coraz więcej:-)
od jutra
Jeszcze mam chwilę to napiszę szybko
Jakie brzuszki robisz, pełne? Bo jeśli tak to tylko nadwyrężasz kręgosłup i nie dziwne że nie dajesz rady Pisząc pełne chodzi mi o takie że podnosisz się cała od pasa w górę aż do siadu, coś takiego: http://www.menshealth.pl/m/178/brzuszki_w_lezeniu-d64466ae3fd04ae6dff9d3d79c211af4.jpg Lepiej jest robić brzuszki podnosząc się tylko do napięcia mięśni czyli tak jak ten mięśniak tu na zdjęciu: http://www.menshealth.pl/m/187/brzuch00-63148f2e535fa02b985c40915aab5a46.jpg i dalej już nie. Dobrze jest też w tej pozycji wytrzymać ok. 2 sekund i nie robić długich przerw między seriami bo mięśnie stygną
ale taki byłplan, ż od jutra, bo dziś to już wszystkie padnięte
jedynie Alis coś spali, bo na imprezkę poszła,więc ona może jutro bruszki odpuścić ;-)
Pewnie odpuszczę Dobra ja już uciekam bo mąż mnie pogania Kurczę ciężko się od Was oderwać dziewczyny
reklama
Alis dzięki, po to weszłam teraz na forum żeby o tych brzuszkach napisać że nie muszą być pełne.
Wystarczy tyle żeby poczuć mięśnie brzucha i 2 sekundy wytrzymać to już i tak dużo, ja zamierzam po prostu machać sobą bez "wytrzymywania" bo to męczące i bardzo szybko bym się zniechęciła, wolę robić więcej powtórzeń. Krewetka też się dołącz, od jutra zaczynamy!;-) W południe każda mówi ile brzuszków rano zrobiła, umowa!
Od jutra hehe:-)
Wystarczy tyle żeby poczuć mięśnie brzucha i 2 sekundy wytrzymać to już i tak dużo, ja zamierzam po prostu machać sobą bez "wytrzymywania" bo to męczące i bardzo szybko bym się zniechęciła, wolę robić więcej powtórzeń. Krewetka też się dołącz, od jutra zaczynamy!;-) W południe każda mówi ile brzuszków rano zrobiła, umowa!
Od jutra hehe:-)
Podziel się: