reklama
estragon
mamusia synusia:P
mnie też a na fitness już się 2 miesiące wybieram a rozstępów mam caaałe mnóstwo- na brzuchu, cyckach, boczkach, udachdo ćwiczeń ciężko mnie zagonić, a brzuszki,t o już chyba najgorsze co może być .wstyd
Aga to możemy powstydzić się razem, jestem straszny leniuch i wieczorem marzę tylko o położeniu się do łóżka...
ale jedna dobra wiadomość że rozstępów brak, pozostały tylko te z pierwszej ciąży na piersiach...
ale jedna dobra wiadomość że rozstępów brak, pozostały tylko te z pierwszej ciąży na piersiach...
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Ja też mam lenia do ćwiczeń, dlatego muszę za nie płacić, żeby się zdopingować (aerobic). Choć teraz musiałam zrezygnować przez jazdy bo na tyle wychodnego, żeby jeszcze na aerobic latać nie starcza mi czasu.
U mnie brzuch fatalny. Za dużo skóry(( Co z tego, ze wchodzę w jedne spodnie sprzed ciąży, skoro skóra się nad paskiem wylewa i nie mogę ich przez to nosić. Koszmar.
U mnie brzuch fatalny. Za dużo skóry(( Co z tego, ze wchodzę w jedne spodnie sprzed ciąży, skoro skóra się nad paskiem wylewa i nie mogę ich przez to nosić. Koszmar.
I Ty się dziwisz że Ci słabo się robi?...A ja właśnie wlazłam na wagę i wskazuje 56,5 kg a jestem już po śniadaniu
a najdziwniejsze jest to że ja nigdy tyle nie ważyłam 59 to była najniższa waga przed ciążą!!!
No i co jeszcze brzych mi pozostał boczki też bo o cycach to już nie wspomnę a waga spadła
Wstawię w grupie zdjęcie z przed ciąży i takie teraz robione dla porównania
U mnie nadal waga stoi. Cała jestem w rozstępach, chyba mi po tych 3 miesiącach jeszcze przybyło... Zakładamy klub wsparcia do ćwiczenia brzuszków? W kupie siła, ustalmy że robimy brzuszki razem, proponuję rano bo wieczór wszystkie padamy.
To ja zaczynam od jutra, zrobię rano 1 serię 10 brzuszków, a potem druga seria ile się uda i tak coraz więcej;-) Kto się dołączy?
I Ty się dziwisz że Ci słabo się robi?...
U mnie nadal waga stoi. Cała jestem w rozstępach, chyba mi po tych 3 miesiącach jeszcze przybyło... Zakładamy klub wsparcia do ćwiczenia brzuszków? W kupie siła, ustalmy że robimy brzuszki razem, proponuję rano bo wieczór wszystkie padamy.
To ja zaczynam od jutra, zrobię rano 1 serię 10 brzuszków, a potem druga seria ile się uda i tak coraz więcej;-) Kto się dołączy?
Ja bardzo chętnie, tyle że ja nie seriami i dwa razy dziennie, rano i wieczorem
corina
Fanka BB :)
Ja wystarczy że jeden dzień jadłam reguralnie i juz waga ruszyła na -1kg. Brzuszki też na nowo zaczęłam-od 1 serii 12 powtórzeń czyli 72 było, a dziś dwa razy więcej jak tylko obiadek się w brzuszku ułozy.
reklama
no dobra, mogę robić brzuszki, ale nie za bardzo rozumiem z tymi seriami
ze co? że seria ma np. 10 brzuszków?
i np. rano 3 serie to 10 brzuszków, przerwa? kolejne 10 , przerwa? czy jak.
sorki ale matoł ze mnie
Seriami czyli na przykład robisz 10 brzuszków, odpoczynek najlepiej ok. 30 sek i kolejne 10 brzuszków, znowu odpoczynek i kolejna seria 10 brzuszków i tyle tych serii ile dasz radę
Podziel się: