reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

dziewczyny, które używały pasy poporodowe, napiszcie proszę czy to cos dało i czy jesteście zadowolone. Zastanawiam sie czy jeszcze warto w cos takiego inwestować? Może juz za późno? Wkurza mnie to, że już się dopinam w większość spodni i spódnic, ale niestety brzuch mi się wtedy okropnie wylewa i nie mam co marzyc o założeniu dopasowanej bluzki... :/ Może poleciłybyście jakis pas maskujący pod bluzkę?

reklama
Afi ja kupiłam na allegro, taki ma chyba Aga i Klariss.
Jeżeli moge się wypowiedzieć to po założeniu jest wielka różnica:)
Talie ładnie wyrzeźbia:)
Jeden minus to taki, że spod białej bluzeczki i lekko obcisłej go widać...
Ostatnio jednak w nim nie chodzę często.... ufff te upały, w pasie bym...
sie chyba roztopiła:(

afi ja mam, ale rzadko nosze, bo jednak spod bluzki zawsze było go widać :-(
fakt, ze o jakieś 10 cm spłaszczał brzuch, ale jak się go zdjęło po 2 godzinach to ulga niesamowita :-)
ja myślę, ze możesz sobiejuż darować ten pas

fakt, że upały nie ułatwiają noszenia tego pasa, ale rzeczywiście ładnie kształtuje talie tak jak Iwi pisze... człowiek się nie dołuje tak bardzo jak patrzy w lustro i nie wylewają sie fałdki ;-)

taki maly motywator dla odchudzajacych sie ;P

motywator.jpg

dobre dobre ;]

A jak jest z waszą samo oceną ? Bo u mnie fatalnie. Brzuch nie jest wielki ale jest a na nim paskudne rozstępy:( cycochy to też sama skóra i wiszą okropnie a do tego CAŁE w rozstępach. Nie mogę na siebie patrzeć :( jak jestem ubrana to wszyscy chwalą jak świetnie wyglądam tylko, że gdyby mnie widzieli w bieliźnie już tak by nie mówili;/
Co mogę zrobić z tymi fatalnymi cycolami ?? znacie jakieś ćwiczonka?

reklama
dobre dobre ;]

A jak jest z waszą samo oceną ? Bo u mnie fatalnie. Brzuch nie jest wielki ale jest a na nim paskudne rozstępy:( cycochy to też sama skóra i wiszą okropnie a do tego CAŁE w rozstępach. Nie mogę na siebie patrzeć :( jak jestem ubrana to wszyscy chwalą jak świetnie wyglądam tylko, że gdyby mnie widzieli w bieliźnie już tak by nie mówili;/
Co mogę zrobić z tymi fatalnymi cycolami ?? znacie jakieś ćwiczonka?
To ja kopiuję posta i też pytam co można zrobić?
Tylko ze ja się zazwyczaj totalnie nie przejmuję swoim wyglądem, a męża nie obchodzą moje rozstępy na szczęście:-)

Do góry