dziewczyny, które używały pasy poporodowe, napiszcie proszę czy to cos dało i czy jesteście zadowolone. Zastanawiam sie czy jeszcze warto w cos takiego inwestować? Może juz za późno? Wkurza mnie to, że już się dopinam w większość spodni i spódnic, ale niestety brzuch mi się wtedy okropnie wylewa i nie mam co marzyc o założeniu dopasowanej bluzki... :/ Może poleciłybyście jakis pas maskujący pod bluzkę?
reklama
Afi ja kupiłam na allegro, taki ma chyba Aga i Klariss.
Jeżeli moge się wypowiedzieć to po założeniu jest wielka różnica
Talie ładnie wyrzeźbia
Jeden minus to taki, że spod białej bluzeczki i lekko obcisłej go widać...
Ostatnio jednak w nim nie chodzę często.... ufff te upały, w pasie bym...
sie chyba roztopiła
Jeżeli moge się wypowiedzieć to po założeniu jest wielka różnica
Talie ładnie wyrzeźbia
Jeden minus to taki, że spod białej bluzeczki i lekko obcisłej go widać...
Ostatnio jednak w nim nie chodzę często.... ufff te upały, w pasie bym...
sie chyba roztopiła
afi ja mam, ale rzadko nosze, bo jednak spod bluzki zawsze było go widać :-(
fakt, ze o jakieś 10 cm spłaszczał brzuch, ale jak się go zdjęło po 2 godzinach to ulga niesamowita :-)
ja myślę, ze możesz sobiejuż darować ten pas
fakt, ze o jakieś 10 cm spłaszczał brzuch, ale jak się go zdjęło po 2 godzinach to ulga niesamowita :-)
ja myślę, ze możesz sobiejuż darować ten pas
N
nataliak
Gość
martina969
Filipowa mama
:-d:-d:-d
kurczak1305
mamusia synusia
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
dobre dobre ;]
A jak jest z waszą samo oceną ? Bo u mnie fatalnie. Brzuch nie jest wielki ale jest a na nim paskudne rozstępy cycochy to też sama skóra i wiszą okropnie a do tego CAŁE w rozstępach. Nie mogę na siebie patrzeć jak jestem ubrana to wszyscy chwalą jak świetnie wyglądam tylko, że gdyby mnie widzieli w bieliźnie już tak by nie mówili;/
Co mogę zrobić z tymi fatalnymi cycolami ?? znacie jakieś ćwiczonka?
A jak jest z waszą samo oceną ? Bo u mnie fatalnie. Brzuch nie jest wielki ale jest a na nim paskudne rozstępy cycochy to też sama skóra i wiszą okropnie a do tego CAŁE w rozstępach. Nie mogę na siebie patrzeć jak jestem ubrana to wszyscy chwalą jak świetnie wyglądam tylko, że gdyby mnie widzieli w bieliźnie już tak by nie mówili;/
reklama
To ja kopiuję posta i też pytam co można zrobić?dobre dobre ;]
Tylko ze ja się zazwyczaj totalnie nie przejmuję swoim wyglądem, a męża nie obchodzą moje rozstępy na szczęście:-)
Podziel się: