reklama
huraa!!! mieszczę sie juz we wszystkie przeciażowe spodnie
wow, ale super, u mnie mogę jeszcze pomarzyć - 7 cm w biodrach za duzo
u nas tez sie sprawdzila dieta proteinowa. Mój M. schudl na niej 16 kg. ja tez sie o wiele lepiej czulam jak sie stosowalam do jej zasad. z uwagi na karmienie piersia nie bylam na najbardziej rygorystycznych fazach, tylko na rozszerzonej III fazie (jesli to cos komus mówi). polecam! jak dla mnie bomba! na urlopie troche sobie pozwolilismy - morze, lody, gofry, kebab, pizza.... ale teraz znow na dietke musze jeszcze poprawic moj suwaczek z kg, bo juz nieaktualny
i oczywiscie, Krewetka - gratuluję !!!
i oczywiscie, Krewetka - gratuluję !!!
madziamadzia
Fanka BB :)
Krewetka GRATULACJEhuraa!!! mieszczę sie juz we wszystkie przeciażowe spodnie
Ja się dzisiaj zważyłam i 3 dzień na diecie mam -1kg i nie chodzę głodna
Alutka chyba Ty pisałaś o nerkach. Ja wiem , że na diecie proteinowej trzeba uważać na nerki, dlatego trzeba dużo pić wody niegazowanej.
madziamadzia
Krewetka podobno trzeba pić przynajmniej szklankę wody przed każdym jedzeniem.
Dziewczyny, a robicie jedzonko z przepisów, czy gotowe, typu twarożek, tuńczyk w sosie własnym?
Ja właśnie zjadłam placuszki serowe (pół kostki twarogu półtłustego, 2 łyżki twarożku homogenizowanego waniliowego, jajko, 2 łyżki otrębów owsianych) usmażone bez oleju. Pycha i jestem obżarta
Dziewczyny, a robicie jedzonko z przepisów, czy gotowe, typu twarożek, tuńczyk w sosie własnym?
Ja właśnie zjadłam placuszki serowe (pół kostki twarogu półtłustego, 2 łyżki twarożku homogenizowanego waniliowego, jajko, 2 łyżki otrębów owsianych) usmażone bez oleju. Pycha i jestem obżarta
reklama
madziamadzia
Aga można, ale rozszerzoną. Tutaj masz link Dieta proteinowa - kompendium wiedzyczy karmiac piersia też można ta dietę stosować?
gdzieś widziałam link do tej diety, ale nie wiem gdzie?
może któaś jeszcze raz wrzucić?
A tu dieta a karmienie Dieta proteinowa (białkowa) - odchudzanie a ciąża
Podziel się: