reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

A ja mam "talię" ale dlatego że mam biodra bardzo szerokie, biodra matki polki, tak położne stwierdziły:dry:
A brzuszek z przodu zauważyłam że się przydaje, mały na nim siedzi jak go noszę:sorry2:

reklama
u mnie waga sto w miejscu, biodra jak szerokie był, tak nadal są, brzuch może już ne wygląda jak w 6 mies ciązy, ale w 5 tak..:no:

ja wciąż jeszcze 5 kg do przodu i waga stanęła jak zaklęta... ogólnie nie jest źle tylko to brzuszysko...
ale byłam na plaży i M namówił mnie abym wyskoczyła w stroju... na szczęście było duzo ludzi więc znikłam w tłumie:sorry2:

u mnie też waga spada, co widać na suwaku, ale załąpałam się na tym, że mało jem ostatnio- brak czasu, np. dziś sniadanie o 11, obiadu brak, o 17 2 kanapki i jabłko. i myślę, czy jeszcze coś jesć, czt odpuścić sobie

Hejka,
a u mnie waga się w końcu ruszyła. Do wagi sprzed ciąży mam 3,3 kg, ale chcę zjechać do 60 kg (wzrost 170).
Jak zaciążyłam ważyłam 63,5, ale schudłam w wakacje z 65 i to taka moja standardowa waga.

Zakupiłam sobie w GO Sporcie takie cosik. Była promo 99,90 pln. Można tez zakupić na allegro, ale chyba drożej.

[video=youtube;h26SxkFxubU]http://www.youtube.com/watch?v=h26SxkFxubU&feature=related[/video]

zakładam pas neoprenowy na brzuch i ćwiczę po 30-40 min. Sa efekty, nie zaprzeczę ;) Najbardziej mi chodzi o te moje boczki i dlatego taki stepper-twister.

reklama
Dziś weszłam na wagę a tam 56kg...tylko ciągle ten brzuch mi wystaje!!!!!!!!!!!!!!

Do góry