reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
u mnie kilogramy zeszły zoszłam brzuch ale wciecie w tali mam
pozytyw to tez ze wchodze w ubrania sprzd ciazy
pozytyw to tez ze wchodze w ubrania sprzd ciazy
ja wciąż jeszcze 5 kg do przodu i waga stanęła jak zaklęta... ogólnie nie jest źle tylko to brzuszysko...
ale byłam na plaży i M namówił mnie abym wyskoczyła w stroju... na szczęście było duzo ludzi więc znikłam w tłumie
ale byłam na plaży i M namówił mnie abym wyskoczyła w stroju... na szczęście było duzo ludzi więc znikłam w tłumie
u mnie też waga spada, co widać na suwaku, ale załąpałam się na tym, że mało jem ostatnio- brak czasu, np. dziś sniadanie o 11, obiadu brak, o 17 2 kanapki i jabłko. i myślę, czy jeszcze coś jesć, czt odpuścić sobie
Hejka,
a u mnie waga się w końcu ruszyła. Do wagi sprzed ciąży mam 3,3 kg, ale chcę zjechać do 60 kg (wzrost 170).
Jak zaciążyłam ważyłam 63,5, ale schudłam w wakacje z 65 i to taka moja standardowa waga.
Zakupiłam sobie w GO Sporcie takie cosik. Była promo 99,90 pln. Można tez zakupić na allegro, ale chyba drożej.
[video=youtube;h26SxkFxubU]http://www.youtube.com/watch?v=h26SxkFxubU&feature=related[/video]
zakładam pas neoprenowy na brzuch i ćwiczę po 30-40 min. Sa efekty, nie zaprzeczę Najbardziej mi chodzi o te moje boczki i dlatego taki stepper-twister.
a u mnie waga się w końcu ruszyła. Do wagi sprzed ciąży mam 3,3 kg, ale chcę zjechać do 60 kg (wzrost 170).
Jak zaciążyłam ważyłam 63,5, ale schudłam w wakacje z 65 i to taka moja standardowa waga.
Zakupiłam sobie w GO Sporcie takie cosik. Była promo 99,90 pln. Można tez zakupić na allegro, ale chyba drożej.
[video=youtube;h26SxkFxubU]http://www.youtube.com/watch?v=h26SxkFxubU&feature=related[/video]
zakładam pas neoprenowy na brzuch i ćwiczę po 30-40 min. Sa efekty, nie zaprzeczę Najbardziej mi chodzi o te moje boczki i dlatego taki stepper-twister.
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Dziś weszłam na wagę a tam 56kg...tylko ciągle ten brzuch mi wystaje!!!!!!!!!!!!!!
Podziel się: