reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Mam hula hop, niestety kupilismy lekkie, bo maz wczoraj zmeczony po pracy nie chcial jezdzic szukac ciezkiego i bylismy tylko w jednym sklepie i wzielismy jakie bylo. Nasypalam w niego ryzu i jest o.k., teraz zostalo tylko krecic i miec nadzieje, ze to cos da. Jak bede tak czesto krecic, to wkoncu dojde do takiej wprawy jak ona. :-pNo i zobaczcie jaka ona jest szczupla, normalnie nitka. Brzucha zero. Wiec chyba to prawda z tym hula hop.

[video=youtube;j46ll2_jR7k]http://www.youtube.com/watch?v=j46ll2_jR7k&feature=related[/video]

reklama
właśnie stanęłam na wadze... iiiii 56 kg!!!! hurrra!, czyli 2 kg znowu w dół, do wagi sprzed ciąży zostało tylko 2 kg:) a mnie się wydawało, że ostatnio przytyłam, no brzuch, to jednak mi chyba trochę urósł- tak mi się wydaje

ja dzis tez stanelam na wadze - 56,9 kg jakos z tą wagą stoję w miejscu. Ale zauważyłam ze mam mniejszy brzuszek

ja u rodziców zamiast chudnac stoje w miejscu... wszystko wina kuchni mojej mamy..pychota!
a zamierzałam pozbyc sie chociaz 1 kg... no cóz, dobrze ze nie przytyłam
a no mieszcze sie juz we wszystkie letnie ciuchy z ub roku,, przynajmniej tyle dobrego

ja też straciłam nabyte kg z ciąży mieszcze się w ciuchy ale ten brzuch tzn ta naciagnieta na nim skóra...masakra,, niby sie smaruje kremami ujedrnaijacymi robie brzuszki itd i co dalej jest...
a na chrzciny malej pod sukienke musze sobie chyba kupic jakies majtki moedlujace:((( pierwszy raz w zyciu

ja straciłam wszystkie nabyte w ciąży kg i podejrzewam, że nawet więcej - od 2 tyg boję się stanąć na wagę :/ mieszczę się we wszystkie spodnie i spódnice ale z bluzkami mam mega problem - przez ten cyc!!!!!!!

Mi został kilogram do wagi sprzed ciązy,ale chciałabym schudnąć dwa kilogramy i ku temu dążę.W swoje dżinsy sprzed ciązy weszłam 6 dnia po porodzie(nie poszło mi w biodra),ale w dalszym ciągu mam też problem z biustem:szok: nie wejdę w żadne bluzki i sukienki sprzed ciązy:crazy: i talii nie mam w dalszym ciągu...:-(

reklama
Do góry