reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Wiolan to ja juz chyba wiem
bo to trzeba w pasie krecic
a u mnie cos takiego jak wciecie w pasie przestalo istniec:-(
AAAAAAA no widzisz... ja nawet nie porywam sie na hula hop... no chyba że ręką pokręcić.. nic poza tym..
Ubawily mnie wasze posty i fajnie jest wiedziec, ze nie jestem z tym problemem sama. Wiecie, ze z tym hula hop to dobry pomysl, tylko to musi byc takie prawdziwe hula hop, ciezkie z metalem w srodku jakie byly za czasow naszego dziecinstwa. A nie te lekkie plastikowe gowna z supermarketow. Takiego nie da sie dlugo pokrecic za lekkie jest. A to ciezkie, to pamietam, ze krecilam i krecilam w pasie to do znudzenia, a nawet i na szyi i rece. I takie ciezkie to naprawde talie wymasuje i wyrobi. O! COS TAKIEGO MI NA BRZUCH TRZEBA! Bo inaczej maz sie ze mna rozwiedzie! 

wiolan
PODWÓJNA MAMA
Ubawily mnie wasze posty i fajnie jest wiedziec, ze nie jestem z tym problemem sama. Wiecie, ze z tym hula hop to dobry pomysl, tylko to musi byc takie prawdziwe hula hop, ciezkie z metalem w srodku jakie byly za czasow naszego dziecinstwa. A nie te lekkie plastikowe gowna z supermarketow. Takiego nie da sie dlugo pokrecic za lekkie jest. A to ciezkie, to pamietam, ze krecilam i krecilam w pasie to do znudzenia, a nawet i na szyi i rece. I takie ciezkie to naprawde talie wymasuje i wyrobi. O! COS TAKIEGO MI NA BRZUCH TRZEBA! Bo inaczej maz sie ze mna rozwiedzie!![]()
moj maz do tego plastikowego kabel wkladal.. znaczy ja nie uzywam hula hop... ale moj wypasiony synus....
Mi sie wydaje, ze takie prawdziwe hula hop mozna znalezc w sklepach sportowych jak decathlon, czy go sport. Wydaje mi sie, ze w takich sklepach te hula hop beda te prawdziwe ciezkie, bo w nich zaopatruja sie osoby uprawiajace np. gimnastyke artystyczna.
Gymnastique Decathlon France
Gymnastique Decathlon France
a tu nawet z masażerem 
HULA HOP 2010 Z MASAŻEREM HOOP WYSZCZUPLAJACYĄCY (1082761403) - Aukcje internetowe Allegro

HULA HOP 2010 Z MASAŻEREM HOOP WYSZCZUPLAJACYĄCY (1082761403) - Aukcje internetowe Allegro
Aga ciekawe, czy ono jest ciezkie z drutem, czy tylko zwykly lekki plastik z wypustkami masujacymi. Bo jak jest ciezki i w dodatku z tymi wypustkami to super i wtedy jest warty te 40 zl. A jak jest lekki plastik to gowno. Zeby mozna bylo to jakos sprawdzic. Jak ciezkie to kupuje napewno. He, he, he po takim hula hop bede miec figure jak Brazylijka. 
Wiolan z wsadzeniem kabla niezly pomysl. Zawsze troche obciazy.

Wiolan z wsadzeniem kabla niezly pomysl. Zawsze troche obciazy.
reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
wiolan a synuś na co hula hop używał??
no właśnie teraz produkują same takie plastikowe, one strasznie lekkie są,
i ja próbowałam i tak jak wonka w pasie nie da się,:-( ale na biodrach ładnie kręcę![]()
on kręci hula hopem, bo.... go to kręci
ja kupiłam to lekkie gówniane za 6,50![]()
ale powiem dziś małżowi, żeby kabel włożył i zobaczymy :-)
powaga z tym kablem.. ale musi byc dość masywny.. nie taki sobie kabelek
Podziel się: