reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

ooo to ja sobie tez dzisiaj kawke zaparze;-)

z tym hula hopem to faktycznie tak jak Agate mowi,te z dziecinstwa byly ciezkie to sie fajnie krecily,moj maz powiedzial,ze mi piasku nasypie.ja mysle,ze to nie musi byc do pelna bo przypominam sobie,ze jak mi kiedys peklo w dziecinstwie to wypadly z niego takie kulki jak z lozyska,czyli one sluzyly za obciazenie.

reklama
tylko trzeba dobrze to splukiwac bo kawa wlazi wszedzie i uwazac na otoczenie bo mozna zachlapac pol lazienki ;P

za późno :-D :-D
cały brodzik pod prysznicem ufajdany

po natarci się wyglądałam, jak małe czarne gó... no :-D :-D

ale zapach kawy mmmmy cudo :-)

no i nogi lekko jakby gładsze ;-)
jak często można taki specyfik używać??

będzie trzeba próbować ;-)
czytam własnie na jakimś fotum -Kafeteria, że można cynamon dodać, albo owijać się folią do tego

to może raz w tygodniu zrobię sobie dłuższy zabieg z tym owijaniem, pewnie na wieczór, jak młody już będzie spał :-p
albo na wwekend jak tatus w razie co będzie mógł się zająć młodym

musialoby byc po brzegi wypelnione.. a wtedy niestety bedzie bardzo ciezkie.... nie nadaje sie ani piasek ani ryz ani nic sypkiego.. kabel najlepszy...

Myslisz, ze wypelnione po brzegi, tj tak na sztywno, zeby nie halasowal bedzie zbyt ciezkie? Mi sie wydaje na odwrot, ze im ciezejsze tym lepiej, ten brzuch lepiej wymasuje. A jak za ciezkie to mozna odsypac, mi np. halas nie przeszkadza, maly przy bracie jest przyzwyczajony do halasu. Spi przy telewizorze, przy halasujacym bracie nic mu nie przeszkadza, oprocz glodu. A jakby przeszkadzalo to ja nie musze tego robic w tym samym pokoju. Bo jak maly zaplacze to i z drugiego uslysze. No i wydaje mi sie, ze wypelnione piaskiem bedzie ciezejsze niz ryzem. Ciagle mam nadzieje, ze uda mi sie znalezc orginalne normalne ciezkie hula hop, chocby w tym decathlonie, a jak nie to kupie lekkie i czyms wypelnie, piaskie, ryzem, czy kablem, bede probowac, co sie lepiej sprawdzi.

ooo to ja sobie tez dzisiaj kawke zaparze;-)

z tym hula hopem to faktycznie tak jak Agate mowi,te z dziecinstwa byly ciezkie to sie fajnie krecily,moj maz powiedzial,ze mi piasku nasypie.ja mysle,ze to nie musi byc do pelna bo przypominam sobie,ze jak mi kiedys peklo w dziecinstwie to wypadly z niego takie kulki jak z lozyska,czyli one sluzyly za obciazenie.

OOO! Widzisz to teraz kurde tych kulek zaluja i trzeba sobie samemu jakos radzic.

reklama
przyszedł małż, mówię mu, żeby mi kabel w to hula- hop wsadził, a on że upadłam na głowę, że mi tylko głupoty w głowie,

Do góry