reklama
troche chyba kosztuje...
to ten?
DECLEOR - Aromessence Sculpt Firming Body Concentrate - Aromatyczne ujdrniajce serum do ciaa (100ml) - porwnaj ceny, zobacz opinie i recenzje
Agate - a Twój mąż to ile dzieci urodził, że taki mądry???
to ten?
DECLEOR - Aromessence Sculpt Firming Body Concentrate - Aromatyczne ujdrniajce serum do ciaa (100ml) - porwnaj ceny, zobacz opinie i recenzje
dziewczyny gdzie kupowałyście hula hop?
w sklepie z zabawkami :-)
troche chyba kosztuje...
to ten?
No wlasnie. :-( Chce miec dwojke dzieci i zone z brzuchem jak panienka. Sa takie kobiety, ze jak urodzi to od razu jest plaska jak deska, znam jedna, ktora rodzila miesiac wczesniej niz ja i tez drugie dziecko i tez po dluzszej przerwie, bo jej corka ma juz 8 lat i byla zaraz po porodzie tak plaska jakby nigdy nie rodzila. Zupelnie nic nie robiac w tym kierunku, sama z siebie. Ale ja niestety do takich nie naleze.
malina29
Mama debiutująca
troche chyba kosztuje...
to ten?
nazwa ta sama - ale butelka trochę inna..
kurde to A. musiał coś mocno przeskrobać.
u mnie brzuch prawie płaski ale skóry jeszcze jest nadmiar. Ale widzę, że z tygodnia na tydzień jest coraz lepiej, brzuch staje się twardszy i skóra się ujędrnia
reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
dziewczyny nie wiem czy ja jakas lewa czy o co kaman ale ja tym
hula hopem krecic nie umiem:-(
ja felerna czy hula hop
bo za dziecka to mi szlo az huczalo
no to ju wiesz ze felerna nie jestes... moze po prostu inaczej biodrami teraz ruszasz??? trzeba na boki bardziej.. nie w przód i tył))
Podziel się: