reklama
Tak, tak, bo taki sobie kabelek to nic nie obciazy. Ja zobacze w tym decathlonie, czy one sa te normalne ciezkie, czy te lekkie, jak ciezkie to kupuje, jak lekkie to gdzies jeszcze poszukam ciezkich. No i ciekawe jakie jest to z allegro hmmm.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
musialoby byc po brzegi wypelnione.. a wtedy niestety bedzie bardzo ciezkie.... nie nadaje sie ani piasek ani ryz ani nic sypkiego.. kabel najlepszy...Aga, ja tak sobie teraz pomyslalam, ze w to twoje lekkie mozesz czegos nasypac przez lejek w te pusta plastikowa rurke, np. piasku, czy ryzu ect. To powinno nawet lepiej obciazyc niz kabel.
Kupiłam sobie też paczuszkę zwykłej kawy mielonej i mam zamiar od poniedziałku oprócz ćwiczeń robić sobie peelingi z kawy na te nieszczęsne rozstępy i cellulit, który mi wyskoczył po porodzie na pośladkach.
i jak? mieszasz kawę z solą i czym?
i to działa?
daj przepis ;-)
N
nataliak
Gość
ja taki peeling robie tak ze zaparzam mielona kawe w minimalnej ilosci wody i potem do fusow dodaje odrobine zelu pod prysznic. skora jest po tym jak u niemowlaka
asia.k
Fanka BB :)
Aga ciekawe, czy ono jest ciezkie z drutem, czy tylko zwykly lekki plastik z wypustkami masujacymi. Bo jak jest ciezki i w dodatku z tymi wypustkami to super i wtedy jest warty te 40 zl. A jak jest lekki plastik to gowno. Zeby mozna bylo to jakos sprawdzic. Jak ciezkie to kupuje napewno. He, he, he po takim hula hop bede miec figure jak Brazylijka.
Wiolan z wsadzeniem kabla niezly pomysl. Zawsze troche obciazy.
Mówicie moje drogie ze hula hop no to ja mam trzy takie to bede krecic na tym czyms cos bylo kiedys pasem
ja taki peeling robie tak ze zaparzam mielona kawe w minimalnej ilosci wody i potem do fusow dodaje odrobine zelu pod prysznic. skora jest po tym jak u niemowlaka
oo to idę sobie zrobić póki mały spi :-)
reklama
N
nataliak
Gość
tylko trzeba dobrze to splukiwac bo kawa wlazi wszedzie i uwazac na otoczenie bo mozna zachlapac pol lazienki ;P
Podziel się: