reklama
Liza
Fanka BB :)
a u mnie jest -11kg. czyli jest jeszcze jeden kg do zrzucenia by byla waga sprzed ciazy.... waze sie co tydzien i teraz mam od 2tyg spadek 1kg tygodniowo wiec we wtorek za tydzien pewnie zleci mi ten jeden kg i w ciagu miesiaca osiagne swoja wage:-) nawet nie myslalam ze tak szybko mi sie uda bo to wkoncu trzecia ciąża...
No ale mam nadzieję ze jeszcze wiecej mi spadnie kg ;-)
No ale mam nadzieję ze jeszcze wiecej mi spadnie kg ;-)
awru-no to super gratuluje:-)
elizka21-a jak brzuszek wyglada po 3 ciazy???
ja wczoraj zakupialm owy specyfik obadamy,ponoc efekty sa super
REVITOL Stretch Mark- NA ROZSTĘPY - ORYGINALNY (1090969173) - Aukcje internetowe Allegro
i taki zestawik do brzuszka,ud,
Eveline Zestaw Modelujący 3 GRATISY OKAZJA!!! (1090899528) - Aukcje internetowe Allegro
elizka21-a jak brzuszek wyglada po 3 ciazy???
ja wczoraj zakupialm owy specyfik obadamy,ponoc efekty sa super
REVITOL Stretch Mark- NA ROZSTĘPY - ORYGINALNY (1090969173) - Aukcje internetowe Allegro
i taki zestawik do brzuszka,ud,
Eveline Zestaw Modelujący 3 GRATISY OKAZJA!!! (1090899528) - Aukcje internetowe Allegro
bede bedejuz to uzywalalam po Krystianku i jak dla mnie ok:-)komi z tego zestawu eveline nie bedziesz zbytnio zadowolona. ja uzywałam:
SLIM EXTREME 3D Serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające
i to do biustu
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Dziewczyny jak wam idzie walka z kg? U mnie waga stoi w miejscu a mnie szlag trafia!!!!!!!
Najgorzej jest z tą fałdą na brzuchu jak siądę!!!!!!!!wrrrrrr......!!!!!!!!
Wonka uk
Fanka BB :)
Julita jesli to cie pocieszy to u mnie tez waga w miejscu stanela:-(
brzuch dalej jak czwarty miesiac i jeszcze jak sie wczoraj w wystawie sklepowej zobaczylam przechodzac:-( jakie ja mam faldy na bokach
czy ja jeszcze keidys bede wygladac jak czlowiek?
we wrzesniu jade na wczasy to jest moja godzina zero,inaczej sie wieszam.
brzuch dalej jak czwarty miesiac i jeszcze jak sie wczoraj w wystawie sklepowej zobaczylam przechodzac:-( jakie ja mam faldy na bokach
czy ja jeszcze keidys bede wygladac jak czlowiek?
we wrzesniu jade na wczasy to jest moja godzina zero,inaczej sie wieszam.
Dziewczyny jak wam idzie walka z kg? U mnie waga stoi w miejscu a mnie szlag trafia!!!!!!!
u mnie jak w suwaczku widac, minimalnie mniej, ale też przez te upały mniej jadam, ale co jak co skóra na brzuchu nadal jest i fatalnie wygląda :-(
reklama
Podziel się: