reklama
dziewczyny wy mnie nie dobijajcie tymi rozmiarami 34,36
krewetka, ale weź poprawkę, że ja przed ciążą luzem w rozmiar 34 wchodziłam, należę- należałam do niskich i drobnych.
a wczoraj tylko bluzki mierzyłam, spodni nie, a bioderka porzerzone mam
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
a ja mam wszystkie bluzki za małe
czemu te cyce takie wielkie mam(((
No i stwierdziłąm że po wypłacie muszę zaopatrzyć się w wagę!!!!!!!!!11
czemu te cyce takie wielkie mam(((
No i stwierdziłąm że po wypłacie muszę zaopatrzyć się w wagę!!!!!!!!!11
wiolan
PODWÓJNA MAMA
No to mnie też załamałyście z tymi rozmiarami.. ja tu prawie pod sufit skaczę ze szczęścia ze wciskam się w 38 rozmiar... a wy mi tu zapodajecie rozmiary ponizej 36
temu też (jak widać na moim suwaczku) wyśrubowalam sobie swój cel... muszę zrzucić jeszcze dodatkowe 7 kilo !!!! nie wiem jeszcze jak.. ale mam czas do konca lata.... na szczescie nie wyjezdzamy na wakacje.. (poza wakacjami za granicą, czyli dla nas w Polsce) i nie musze sie o bikini martwić...
temu też (jak widać na moim suwaczku) wyśrubowalam sobie swój cel... muszę zrzucić jeszcze dodatkowe 7 kilo !!!! nie wiem jeszcze jak.. ale mam czas do konca lata.... na szczescie nie wyjezdzamy na wakacje.. (poza wakacjami za granicą, czyli dla nas w Polsce) i nie musze sie o bikini martwić...
awru
Fanka BB :)
Mi do wagi sprzed ciąży brakuje 1,5 kg.Chodzę we wszystkich rzeczach sprzed ciąży oprócz bluzek w biuście przybyło mi 7-8 cm (104-105 cm mój obwód w biuście).No i została mi jeszcze opuchlizna,80% zeszło i troszkę zostało,ale mam nadzieję,że niedługo nie będzie po niej śladu.
Ja w sumie dużo nie przytyłam w ciązy,najwięcej w 9 -ym miesiącu,ale myślę,że to wtedy głownie woda,dlatego w miarę szybko zeszło.
u mnie dokładnie ta sama sytuacja.. dziś się ważyłam i do wagi sprzed ciąży brakuj 1,5kg ale ja już nie chcę chudnąć
z bluzkami ten sam problem.. w cycu mi się większość nie dopina qurna! no i ta opuchlizna.. obrączkę i pierścionek zaręczynowy wciąż noszę na lewej ręce
corina
Fanka BB :)
A ja chyba rekordzistką jestem, bo przytyłam w ciąży 27 kg Po przyjściu ze szpitala waga -10 kg, a dzisiaj -14 kg, więc mam nadzieję, że wkrótce wszystkie ciuszki sprzed ciąży będą dobre ;-)
nie bo ja jestem:-) 30 kg na plusie mialam
teraz jest 16 kg mniej czyli jeszcze tylko 14 do wagi sprzed ciazy:-)
dziewczyny litosci z tymi rozmiarami...
mi pozostało jeszcze 5kg do wago sprzed ciąży a przez ten brzuchal to spodnie 40 są na mnie za małe.... a nosiłam 38.... ale jeszcze jest czas bo po urodzeniu Emilki po 4 miesiacach wróciłam do normy
mi pozostało jeszcze 5kg do wago sprzed ciąży a przez ten brzuchal to spodnie 40 są na mnie za małe.... a nosiłam 38.... ale jeszcze jest czas bo po urodzeniu Emilki po 4 miesiacach wróciłam do normy
estragon
mamusia synusia:P
a u mnie wisi po same kolana:-(. W ogóle jestem taki tłuścioch, że szok. nie mogę na siebie patrzec. Byliśmy z sobotę na zakupach i właściwie nic sobie nie kupiłam, bo tak się fatalnie czułam, chociaż zostało mi jeszcze 4 kg do wagi sprzed ciąży.a mnie w końcu biust wraca do rozmiarów srzed ciąży :-)
Kupiłam sobie tylko kurteczkę skórzaną;-), bo była duża promocja, no ale rozmiar 40, a wcześniej był 36. Brzuch mam jeszcze taki duży...
reklama
a ja dalej się nie zważyłam ... muszę to zrobić bo ciekawa jestem ale jak mnie mały trochę wyssie, żebym ważyła mniej
Cycochy mam ogromne- paskudne ! brzuch został mały i cały w rozstępach - fuj ! Ze spodni ubiorę tylko dwie pary, reszta zatrzymuję sie w biodrach...
Cycochy mam ogromne- paskudne ! brzuch został mały i cały w rozstępach - fuj ! Ze spodni ubiorę tylko dwie pary, reszta zatrzymuję sie w biodrach...
Podziel się: