a ja od porodu sie nie wazylam!! mam wage ale nie moge zebrac sie i kupic bateri do niej he he ale nie ma bata ide jutro i kupuje baterie i sie waze bo tak sie zastanawiam ile ja waze,waga przed ciaza to 60-61 kg juz nie pamietam a waga na koncowce ciazy 75
reklama
M
martika311
Gość
A ja przytyłam w ciąży 14 kg po porodzie mi spadło jak sie ważyłam do 7 kg i jeszcze zostało 7.Ale mieszczę się w ciuchy sprzed ciąży.Ale przydałoby się jeszcze zrzucić chociaż z 10 kg.Jak partzalam to na brzuchu nie zauważyłam rozstępów tylko na udach bo poprzedniej ciąży po porodzie mi wyszły na brzuchu i udach oraz piersiach w kocu przytyłam 22 kg i skora tego nie wytrzymała
Agnieszka77
Fanka BB :)
Mi do wagi sprzed ciąży brakuje 1,5 kg.Chodzę we wszystkich rzeczach sprzed ciąży oprócz bluzek w biuście przybyło mi 7-8 cm (104-105 cm mój obwód w biuście).No i została mi jeszcze opuchlizna,80% zeszło i troszkę zostało,ale mam nadzieję,że niedługo nie będzie po niej śladu.
Ja w sumie dużo nie przytyłam w ciązy,najwięcej w 9 -ym miesiącu,ale myślę,że to wtedy głownie woda,dlatego w miarę szybko zeszło.
Ja w sumie dużo nie przytyłam w ciązy,najwięcej w 9 -ym miesiącu,ale myślę,że to wtedy głownie woda,dlatego w miarę szybko zeszło.
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
a ja przed porodem ważyłam 18 kg wiecej, po porodzie nie wiem ile mi zeszło kilogramów, a do tej pory tez sie jeszcze nie ważyłam...mam dokładnie taki sam problem jak komi, ze nie chce mi sie baterii kupić do wagi...ale chyba bedzie sie trzeba zmobilizować, bo nie wiem w sumie czy odzyskiwanie wagi z przed ciąży bedzie tylko lekka bitwą czy totalna wojną nie mam porównania, jestem juz kilka dni w domu, a do szafy z ciuchami sprzed ciąży jeszcze nie zajrzałam...
pozdrowienia
pozdrowienia
Liza
Ja w sumie przytyłam w ciąży ok.11kg. a po porodzie we wtorek miałam 6kg mniej. teraz sie nie wazyłam. we wtorek moze u mamy sie zwaze i zobacze czy cos jeszcze mi zleciało czy nie....
madziamadzia
A ja chyba rekordzistką jestem, bo przytyłam w ciąży 27 kg Po przyjściu ze szpitala waga -10 kg, a dzisiaj -14 kg, więc mam nadzieję, że wkrótce wszystkie ciuszki sprzed ciąży będą dobre ;-)
malina29
Mama debiutująca
hehe... ja dziś wyrwałam się na mały shoping z siostrą i w jedym ze sklepów proszę o rozmiar 38... ekspedientka do mnie, że 38 to przesada- w 34 się zmieszczę - popatrzyłam na nia jak na idiotkę... no ale skuszona komplementem próżna spróbowałam.... masakra... Pani spłonęła rumieńcem i przerstała się już wymądrzać ...
dziś rano po lekkim śniadanku waga wskazała 58,8 kg co oznacza, że muszę pozbyć się minimum 3 kg, buuu
dziś rano po lekkim śniadanku waga wskazała 58,8 kg co oznacza, że muszę pozbyć się minimum 3 kg, buuu
reklama
Podziel się: