reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

a ja od porodu sie nie wazylam!! mam wage ale nie moge zebrac sie i kupic bateri do niej he he ale nie ma bata ide jutro i kupuje baterie i sie waze bo tak sie zastanawiam ile ja waze,waga przed ciaza to 60-61 kg juz nie pamietam a waga na koncowce ciazy 75

reklama
A ja przytyłam w ciąży 14 kg po porodzie mi spadło jak sie ważyłam do 7 kg i jeszcze zostało 7.Ale mieszczę się w ciuchy sprzed ciąży.Ale przydałoby się jeszcze zrzucić chociaż z 10 kg.Jak partzalam to na brzuchu nie zauważyłam rozstępów tylko na udach bo poprzedniej ciąży po porodzie mi wyszły na brzuchu i udach oraz piersiach w kocu przytyłam 22 kg i skora tego nie wytrzymała

Mi do wagi sprzed ciąży brakuje 1,5 kg.Chodzę we wszystkich rzeczach sprzed ciąży oprócz bluzek:eek: w biuście przybyło mi 7-8 cm:-p (104-105 cm mój obwód w biuście:cool:).No i została mi jeszcze opuchlizna,80% zeszło i troszkę zostało,ale mam nadzieję,że niedługo nie będzie po niej śladu.
Ja w sumie dużo nie przytyłam w ciązy,najwięcej w 9 -ym miesiącu,ale myślę,że to wtedy głownie woda,dlatego w miarę szybko zeszło.

a ja przed porodem ważyłam 18 kg wiecej, po porodzie nie wiem ile mi zeszło kilogramów, a do tej pory tez sie jeszcze nie ważyłam...mam dokładnie taki sam problem jak komi, ze nie chce mi sie baterii kupić do wagi...ale chyba bedzie sie trzeba zmobilizować, bo nie wiem w sumie czy odzyskiwanie wagi z przed ciąży bedzie tylko lekka bitwą czy totalna wojną ;) nie mam porównania, jestem juz kilka dni w domu, a do szafy z ciuchami sprzed ciąży jeszcze nie zajrzałam...
pozdrowienia

Ja w sumie przytyłam w ciąży ok.11kg. a po porodzie we wtorek miałam 6kg mniej. teraz sie nie wazyłam. we wtorek moze u mamy sie zwaze i zobacze czy cos jeszcze mi zleciało czy nie.... :dry:

A ja chyba rekordzistką jestem, bo przytyłam w ciąży 27 kg :shocked2: Po przyjściu ze szpitala waga -10 kg, a dzisiaj -14 kg, więc mam nadzieję, że wkrótce wszystkie ciuszki sprzed ciąży będą dobre ;-)

jezu jak się cieszę z tych króciutkich wskrzeszeń!!!!
zostało mi 1,5 kg, ale wchodzę w 4 pary białych spodni sprzed ciązy, mam znowu co na siebie włożyć i nie pękają w szwach jak siadam :-D:-D:-D

hehe... ja dziś wyrwałam się na mały shoping z siostrą i w jedym ze sklepów proszę o rozmiar 38... ekspedientka do mnie, że 38 to przesada- w 34 się zmieszczę - popatrzyłam na nia jak na idiotkę... no ale skuszona komplementem próżna spróbowałam.... masakra... Pani spłonęła rumieńcem i przerstała się już wymądrzać ...
dziś rano po lekkim śniadanku waga wskazała 58,8 kg co oznacza, że muszę pozbyć się minimum 3 kg, buuu

ja dziś też pochodziłam po sklepach, wchodzę w 36, więc rozmiar większy niż przed ciążą, ale te bluzki fatalnie leżą, a zwłaszcza na brzuchu:no:
oczywiście nic nie kupiłam sobie

reklama
Do góry