reklama
ja się dziś tez wybieram, jak tylko mam przyjdzie i zajmie się mała, chce jeszcze sobie kupić jakieś bluzki na ramiączkach bo w stare się nie mieszczemy sie wlasnie wybieramy do lumpeksu przy okazji spaceru bo w zadne spodnie sie nie mieszcze a chodzenie w ciazowych z golfem to samobojstwo w taki upal...
.....a ja zrzuciłam dokładnie wszytskie kilogramy ciążowe, ale poza tym- waga w miejscu... a miałam nadzieję na dodatkowe "wychudnięcie"....
Dopiero miesiac minął od Twojego porodu Jeszcze Franio z Ciebie te kiloski wyssie! Nie wszystkie od razu
Agnieszka77
Fanka BB :)
Mi zostało już około 2 kg do wagi sprzed ciązy.Waga szybko leci w dół,ale mała ma kolkę,płacze,nie mam czasu zjeść.Poza tym jest jeszcze starsza córka ,którą też trzeba się zająć.Po prostu nie dojadam
Zważyłam się wczoraj pierwszy raz po porodzie i zdębiałam... Do samego porodu przytyłam 12 kilo, a teraz ważę 13 mniej I wcale nie jestem z tego zadowolona, boję się anemii. Już wiem czemu ciągle taka słaba jestem i sił mi brakuje Ciągle się ze mnie leje, właśnie przeczytałam że Wam już wkładki starczają, a ja ciągle pomykam w tych wielkich szpitalnych podpachach.
W dodatku centymetrów nic nie ubyło, spodnie za ciasne, brzuch nadal jest, obrączka nadal za ciasna Skąd te kilogramy uciekły???
W dodatku centymetrów nic nie ubyło, spodnie za ciasne, brzuch nadal jest, obrączka nadal za ciasna Skąd te kilogramy uciekły???
ja miałam anemię jezcze w szpitalu i właśnie aż do 5 doby ciągle mi słabo było, tylko jak mi słabo było, toja dużo jadłam. no i miłąm żelazo.
nazwy teraz nie pamiętam tardyferon chyba- ale pewna nie jestem
za to u mnie kg nie spadły. ja wyszłam ze szpitala tak waga stoi cały czas w miejscu.
nie wspomnę o obwodzie brzucha
nazwy teraz nie pamiętam tardyferon chyba- ale pewna nie jestem
za to u mnie kg nie spadły. ja wyszłam ze szpitala tak waga stoi cały czas w miejscu.
nie wspomnę o obwodzie brzucha
N
nataliak
Gość
zapomnialam sie 'pochwalic'... zwazylam sie dzis w przychodni... spelnily sie moje najczarniejsze przypuszczenia... waze 61kg co oznacza ze po porodzie spadlo mi tylko 7kg z 17kg... porazka...
wiolan
PODWÓJNA MAMA
a ja pomimo mojego wystajacego brzucha mam już wage sprzed ciąży... fakt że ostatnio nie dojadam, bo i czasu jakoś brak... więc jak mi ten brzuch zejdzie to i pewnie kilogramow mniej bedzie......
malina29
Mama debiutująca
no właśnie z tym brzuchem to dziwna sprawa - ja mam prawie płaski (spłaszczył sie w ciągu ostatnich 10 dni..) a spadło tylko 0,5 kg... porażka. Do wagi sprzed ciązy wciąż brakuje 3 kg, siostra pociesza mnie, że te kg w cyckach siedzą ale chyba nie do końca
reklama
zapomnialam sie 'pochwalic'... zwazylam sie dzis w przychodni... spelnily sie moje najczarniejsze przypuszczenia... waze 61kg co oznacza ze po porodzie spadlo mi tylko 7kg z 17kg... porazka...
Nataliak, ja sie waże codziennie z nadzieję na kolejne spadające kg, i u mnie jest identycznie, do mojej wagi sprzed ciązy brakuje mi 8 kg, a waga od miesiąca ani drgnie...
Podziel się: