reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Ja w sobote mierzylam bluzeczke w rozmiarze 42 i w cycach sie nie dopielam, a dzis kupowalam stanik pod sukienke i ku mojemu zaskoczeniu z 75C zrobilo sie 80D - chyba sie zapaslam znowu:dry:

reklama
dziewczyny jak tak patrze na Wasze suwaczki dietowe, to w wiekszosci macie prawidłowe BMI wiec nie jest tak źle :-)

chyba niepotrzebnie wkleiłam suwak bo poszła lawina i się załamałam ile to mi jeszcze kg zostało
ciazowe 5 reszta to marzenie :)

Ostatnia edycja:
ja suwaczka dietowego nie wklejam nie hce sie załamywac
do wagi sprzed ciazy zostało mi 5 kg
ale w ciuchy sprzed ciazy sie mieszcze
najbardziej u siebie to na brzuch nie moge patrzec nadodatek te rozstepy mam :(
ale mam nadzieje ze z czasem wszystko wroci do normy a rozstepy zbledna i stana sie mniej widoczne :)

ja suwaczka dietowego nie wklejam nie hce sie załamywac
do wagi sprzed ciazy zostało mi 5 kg
ale w ciuchy sprzed ciazy sie mieszcze
najbardziej u siebie to na brzuch nie moge patrzec nadodatek te rozstepy mam :(
ale mam nadzieje ze z czasem wszystko wroci do normy a rozstepy zbledna i stana sie mniej widoczne :)
ja mam zarowno suwaczek jak i lustro w domu:-D:szok:wiec widze i placze:eek:

Też sobie wstawiłam suwaczek z wagą;-) Startowałam z 55 kg,ale chciałabym zrzucić ten 1kg więcej,na razie waga stoi w miejscu od tygodnia...

to chyba tylko ja chcę wrócić do swojej wagi sprzed ciąży :-) więcej już nie będe wymagała..
w wekend postanowiłam sobie, że od poniedziałku będę robić brzuszki, zacznę od 50 dziennie i co?
mamy wtorek a ja ani jednego brzuszka nie zrobiłam:baffled:
dziś ladna pogoda, to chociaż jakiś dłuższy spacerek się zaliczy:tak:

reklama
to chyba tylko ja chcę wrócić do swojej wagi sprzed ciąży :-) więcej już nie będe wymagała..
w wekend postanowiłam sobie, że od poniedziałku będę robić brzuszki, zacznę od 50 dziennie i co?
mamy wtorek a ja ani jednego brzuszka nie zrobiłam:baffled:
dziś ladna pogoda, to chociaż jakiś dłuższy spacerek się zaliczy:tak:
a ja na śniadanie się sernikiem z jablkami objadam... he he ciekawy ten moj cel i ciekawe kiedy go osiągnę jadając tak "dietetycznie".. brzuszków nie robię, bo jeszcze po cc rana pobolewa.. a ja z tych bardzo wrażliwych na ból.. poza dentystycznym...

Do góry