reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Na niedzielny spacerek ubrałam dresy, bluze z kapturem i idę:-D:-D

julita zgrabniutki ??:szok: jak zobaczyłam to zdjęcie to padłam, że on taki ogromny !;-)

reklama
Jeju jakie duze brzuszki juz ;))) super wszystkie wyglądacie!!!

Ja jak narazie mam +8kg. Zaczynałam z wagą 68-69kg. A na wysokości pepka mam 112-114cm. ;-)

u mnie podobno brzuch opadnięty na maxa!! dziś w szkole rodzenia uczyłam się parcia.. mówię położnej, że mimo terminu na 20 maja lekarz przepowiada poród tuż po weekendzie majowym - ta mi na to, że on jest chyba szalony ale.. pomacała, pouciskała itd itp i sama stwierdziła, że z tak opadniętym brzuchem i tak nisko ułożoną główką pochodzę jeszcze max ze 2 tyg.. więc zapowiada się poród w moje urodziny.. zobaczymy co z tego wyjdzie :-D

u mnie podobno brzuch opadnięty na maxa!! dziś w szkole rodzenia uczyłam się parcia.. mówię położnej, że mimo terminu na 20 maja lekarz przepowiada poród tuż po weekendzie majowym - ta mi na to, że on jest chyba szalony ale.. pomacała, pouciskała itd itp i sama stwierdziła, że z tak opadniętym brzuchem i tak nisko ułożoną główką pochodzę jeszcze max ze 2 tyg.. więc zapowiada się poród w moje urodziny.. zobaczymy co z tego wyjdzie :-D

he:-) to jak u mnie lekarz tydzien temu stwierdzil ze glowka bardzo nisko,szyjka zgladza sie to juz minal tydzien czyli co? za tydzien tez po weekendzie majowym rodze???? suuuuper odpowiada mi:-)
spotkamy sie na porodowce i razem bedziemy rodzic:-) he he a ty z mezem?

Dziewczyny u mnie też przepowiadają lekarze, że nie dotrwam do terminu. A ja tez coś czuję, ze po majowym weekendzie się rozpakuję (termin 14.05). Ale jak leżałam teraz w szpitalu to kobietki opowiadały, że im też to lekarze mówili, a leżą przeterminowane :no:
I codziennie co najmniej jedna przychodziła na IP po terminie :wściekła/y:. Nie chciałabym być na ich miejscu. Czekały dzień i noc i kolejny dzień... I póki zero rozwarcia i brak skurczy to nikt nie reagował :wściekła/y:

A to mój wielki brzuś i mam nadzieję jego ostatnie fotki w 38 TC

Załączniki

• Zdjęcie0194.jpg
    Zdjęcie0194.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 34
  • Zdjęcie0193.jpg
    Zdjęcie0193.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie0195.jpg
    Zdjęcie0195.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 36
Evelle - kształtny piekny brzusio :-)
co do tego przeterminowania - mam własnie identyczne doświadczenia po szpitalu - cała masa kobitek po terminie, przeraża mnie to - i jak znam życie jak na ironię - własnie mnie to spotka a byłam na podtrzymaniu od 30 tc

reklama
he:-) to jak u mnie lekarz tydzien temu stwierdzil ze glowka bardzo nisko,szyjka zgladza sie to juz minal tydzien czyli co? za tydzien tez po weekendzie majowym rodze???? suuuuper odpowiada mi:-)
spotkamy sie na porodowce i razem bedziemy rodzic:-) he he a ty z mezem?

no ja z mężem póki co, ale jak będzie to się jeszcze okaże..
jutro mam pierwsze ktg więc zobaczymy co tam odkryją ;-)

evelle wcale nie taki wielki, ładniutki i okrąglutki ;-)

Do góry