reklama
:-d:-d:-dbrrrrrrrr.... Wwrrrrrrrrrrrrrr..... Grrrrrrrrrrrrrr....
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
julita, jejku jaki on mały :-)
a czy opadł..hmmm napewno jest niżej niż mój ;-)
Zobacz załącznik 239284
Julita, Aga fajne brzuszki i chyba się zaczynają obniżać
Julita widzę że Twój jak i mój nie za wielki choć jak dla mnie mój jest ogroooomny
Oj dziewczyny jak dla mnie to on jest mega duży.......najgorzej to jest mi się podnieść normalnie wstaje jak stara baba
martina969
Filipowa mama
julitka-moim zdaniem brzuch ci sie obniza jak najbardziej:-)
twoj aga tez chyba cos zaczal ale slabiutko,chodz wcale nie powiedziane ze musi opasc:-)
a to moj z dzisiaj:-)
no Twój brzuszek jest wyraźnie obniżony:-) dzidzia ciągnie do dołu
Julita twój też już wydaje mi się że się obniża,a Agi mniej, ale już też niżej. Pewnie nie reguła że wszystkim ma się tak obniżyć
julita1212
Komi twój też już niziutko.... powiem Ci że mnie się teraz dużo lepiej oddycha bo wcześniej jak był wysoko to sapałam non stop
julita1212
Do zgagi to ja już jestem przyzwyczajona, powiem nawet więcej w ciąży ją lepiej znoszę bo pomaga rennie, a wcześniej nic nie pomagałao
Dziewczyny świetne brzuszki, co jeden to ładniejszy, komi Twój malutki
Któraś pisała o chodzie jak pingwin ;D Mój ostatnio stwierdził, że się bujam ;-) Faktycznie chodzę śmiesznie ale nie potrafię inaczej ;-) Wszystko sprawia mi trudność jak ubranie skarpetek, zakładanie spodni a nawet czesanie włosów (cierpną mi ręce) co bardzo mnie irytuje i złoszczę sie;-)
Moje zdjęcie jest na prywatnym wątku, Jak Wam sie wydaje obniżony czy nie ;>?
Któraś pisała o chodzie jak pingwin ;D Mój ostatnio stwierdził, że się bujam ;-) Faktycznie chodzę śmiesznie ale nie potrafię inaczej ;-) Wszystko sprawia mi trudność jak ubranie skarpetek, zakładanie spodni a nawet czesanie włosów (cierpną mi ręce) co bardzo mnie irytuje i złoszczę sie;-)
reklama
julita1212
Wg mnie to też ci sie już nieco obniżył A jaki zgrabniutki masz brzuszek...taki jakby doklejony))Dziewczyny świetne brzuszki, co jeden to ładniejszy, komi Twój malutki
Podziel się: