reklama
Alutka, Martyna piękne macie brzuszki
a u mnie nic nie widać, buuu...
syn ciąglę sie dopytuje czy ja aby napewno w ciąży jestem, bo jak mama Karoliny (jego najlepszej koleżanki) byla w ciazy to miala brzuch
a u mnie nic nie widać, buuu...
syn ciąglę sie dopytuje czy ja aby napewno w ciąży jestem, bo jak mama Karoliny (jego najlepszej koleżanki) byla w ciazy to miala brzuch
Mi narazie wyskoczył tłuszczyk na brzuchu poniżej pępka, którego wcześniej w życiu nie doświadczyłam bo jestem tzw. gruszka (tyje wyłacznie w biodrach i udach). Przez 6 tygodni przytyłam 3 kilo i wszystko poszło w ten tłuszczyk i a, no i jeszcze boczki... No ale dzięki temu i wiekszym piersiom mężowi łatwiej uwierzyć, że faktycznie mam powód do marudzenia i złego samopoczucia
Nikita śliczny brzuszek, jesteś szczuplutka to brzusio widać ładnie :-):-):-)Oto porównanie, 6 tygodni i 5 dni, 10 tygodni i 2 dni
a no okrąglutki bo oponka to tam połowe zajmuje ale co tam, ja sie ciesze że już taki brzusio jestshyangel, fajnie okrąglutki mój mi psuje oponka pod pępkiem
reklama
Ustawiłam się dokładnie bokiem, to może tak się zdawać Ale nie narzekam:-) A i Ty jak widzę nie masz na co:-) Fajna dziara To chiński smok o ile dobrze widzę?jesteś szczuplutka
Podziel się: