rośniesz rośniesz :-)Oto porównanie, 6 tygodni i 5 dni, 10 tygodni i 2 dni
reklama
ja Ci powiem że z siostrą to chyba się pozamieniałyśmy połówka ciała bo ja to mały tyłek i szczupłe nogi za to kawałek brzuszka, boczków i oponki za to siostra kawał biodra i nogi a brzuszek jak szczelba i talia osy no ale tak to przynajmniej każda ma na co narzekać, ale tez i czym się pochwalić hi hi hiUstawiłam się dokładnie bokiem, to może tak się zdawać Ale nie narzekam:-) A i Ty jak widzę nie masz na co:-) Fajna dziara To chiński smok o ile dobrze widzę?
Co do dziary to tak, to chiński smok połaczony z literami
a co z Twoim tatuażem? nie rozciąga się?a oto mój brzuszek wieczorami w 12 tygodniu i 2 dniu. I taki już mam na stałe od jakiś 3 dni przepraszam za jakość ale mam do dyspozycji tylko komórkę
tatuaż był robiony na naciągnientej skórze (bo jak wiadomo to jest brzuch, raz można przytyc a raz schudnąc) dlatego też narazie rozciąga się ładnie i jeszcze mu troche zostało. Zobaczymy później przy bardziej zaawansowanej ciąży. Zresztą po ciaży i tak będzie nadawał się do wypełnienia bo ma już pare latek a klasyczne tatuaże (czarne) trzeba co jakis czas uzupełniac bo bledną więc dla mnie to nie kłopota co z Twoim tatuażem? nie rozciąga się?
:-):-):-)no super brzuszki
Nikita faktycznie widac różnicę.
Shyangel widzę, że mamy podobną figurę ;-) i ze zdjęcia i z opisu.
reklama
Podziel się: