reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
Ustawiłam się dokładnie bokiem, to może tak się zdawać:-D Ale nie narzekam:-) A i Ty jak widzę nie masz na co:-) Fajna dziara:happy: To chiński smok o ile dobrze widzę?
ja Ci powiem że z siostrą to chyba się pozamieniałyśmy połówka ciała bo ja to mały tyłek i szczupłe nogi za to kawałek brzuszka, boczków i oponki za to siostra kawał biodra i nogi a brzuszek jak szczelba i talia osy :tak: no ale tak to przynajmniej każda ma na co narzekać, ale tez i czym się pochwalić hi hi hi
Co do dziary to tak, to chiński smok połaczony z literami

no super brzuszki:tak:
Nikita faktycznie widac różnicę.
Shyangel widzę, że mamy podobną figurę ;-) i ze zdjęcia i z opisu:-D.

a co z Twoim tatuażem? nie rozciąga się?
tatuaż był robiony na naciągnientej skórze (bo jak wiadomo to jest brzuch, raz można przytyc a raz schudnąc) dlatego też narazie rozciąga się ładnie i jeszcze mu troche zostało. Zobaczymy później przy bardziej zaawansowanej ciąży. Zresztą po ciaży i tak będzie nadawał się do wypełnienia bo ma już pare latek a klasyczne tatuaże (czarne) trzeba co jakis czas uzupełniac bo bledną więc dla mnie to nie kłopot :tak:

nikita ja mam taki sam bruch wieczorem - rano gdzieś go wcina ;-) no iwidzę, że mamy ten sam wiek ciąży? na kiedy masz termin?

no to kolejne porównanie wg OM 9tc i 13tc :-)

Załączniki

• IMG_0930.jpg
    IMG_0930.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 57
  • 14tc.jpg
    14tc.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Chrupcia czekam na zdjęcie w takim razie :-) pojawiał Ci się stopniowe czy nagle wyskoczył? mnie się tak powiększył jakieś 2 dni temu - obudziłam się rano z ręką na brzuszku i stwierdziłam że urósł hehe :-)

Do góry