reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Witam.ja znowu schudłam,wazę 52 kg,czyli ok.4 kg na minusie,z tym,że brzuszek już się pojawił i w dżinsach jeszcze się zapnę,ale mnie cisną,a jak usiądę,to muszę odpinać,więc dzisiaj założyłam ciążowe rurki :eek:,trochę wcześnie,ale przynajmniej nic mnie nie uwiera :baffled:

reklama
Wampi, też nie do końca, ale to chyba dobrze :happy2:. Widać masz ciężkie kości i mięśnie.
Ja też jak komuś mówiłam ile ważę, to nie chciał wierzyć.

Agnieszka77 ja też już rozważam kupno spodni z ciążowym bawełanianym stanem, bo mam jedyne spodnie półbiodrówki, ale nie chcę się za bardzo ściskać paskiem i zsuwają mi się, a zwykłe zaczynają mnie cisnąć, szczególnie jak siadam i podobnie do Ciebie musze się rozpinać.
Poczekam jednak jeszcze 2-3 tyg, bo wciąż się boję.

hej

w końcu się postaram pokazać wam mój brzusio... dzisiaj rano po śniadanku
jakość troszkę kiepska bo robiłam telefonem... baterie od aparatu kaput

Załączniki

• Zdjęcie013.jpg
    Zdjęcie013.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 54
widać bo gdzieś mi wcięcie w pasie wcięło:tak:... zawsze było:happy:.... a wieczorami to wyglądam jak w 5 miesiącu... ale to chyba nie tylko ja mam problemy ze wzdęciami...

reklama
dokładnie moje drogie, wyskoczy nagle!!! święte słowa!!! mi wyskoczył tak w przeciągu 2 dni, kolezanka która jest w o 3 tyg starszej ciązy tez tak miała. Płaska, płaska aż tu pewnego dnia buuuuum :)

Do góry